Clico Cloud Control - 2023. november 9., KEG Sörművház

2023-09-14

November 9-én szögre akasztjuk a formaságokat, ugyanis a Clico Cloud Control nem egy „öltönyös-nyakkendős” konferencia lesz, hanem egy mozgalmas meetup. Fesztelen szakmázásra, katonás prezentálás helyett pezsgő meetupra invitálunk a müncheni sörkertek vibrálását idéző KEG sörművházba, ahol minden a felhőről fog szólni, de nem úgy, ahogy azt eddig megszoktuk. Úgy gondoljuk, hogy a célközönséghez, azaz a szoftverfejlesztőkhöz, a Dev-Opsosokhoz, a security architectekhez, az IT-szakemberekhez – azaz hozzátok, és a témánkhoz is jobban passzol ez a formátum.

A felhő egy gyors „téma”, mint ahogy a szoftverfejlesztés is elmozdult a monolit szoftverek felől az agilis, mikroservice és konténer alapú, felhő technológiás szoftverfejlesztés felé, úgy az ide vonatkozó közösségépítésnek és tudástranszfernek is igazodnia kell ezekhez a változásokhoz. Épp ezért feszengeni nem, ellenben beszélgetni és szakmázni, azt nagyon szeretnénk veletek!

Mire számíthatsz? A Clico Cloud Control-on a főszerep a cloud securityé, a felhős infrastruktúrák védelméé, mert ezt gondoljuk jelenleg a legfontosabb problémának. Ugyanakkor a felhőből igénybe vett biztonsági szolgáltatások sem maradnak parlagon, így olyan témákra, mint a konténerek sérülékenysége, a fejlesztői környezet konfigurálási biztonsága, a github ellenőrzés, a fejlesztői eszközök biztonságos használata, az erőforrásokhoz való hozzáférés, a túl magas jogosultságok elkerülése - ezekre biztos számítani kell.

Ez a meetup azoknak szól, akik a felhőben látják a jövőt és azoknak is, akik nem! Gyere el és hallgasd meg a legújabb előadásokat a témában, oszd meg a véleményed egy minőségi kézműves sör mellett, hogy az este végére mindenki számára körvonalazódjon, hogy merre mennek a bitek a felhőben.

Bővebb információért kövesd a Clico LinkedIn oldalát és az esemény weboldalát!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj mihamarabb, biztosítsd be a helyed!

Várunk szeretettel,

a Clico csapata