Imperva

Az Imperva célja egyszerű: a vállalkozás prosperitásának védelme.

A jelenkori komplex kiberbiztonsági fenyegetésekkel szembeni fellépéshez teljes átláthatóságra van szükség. A rengeteg incidensből leszűrjük a hasznosítható meglátásokat, és a tényleges kockázatokra összpontosítunk – így hatékonyabban tehet ellenük.

Bővebb információ:

https://www.imperva.com/

Leírás

Anti-DDoS

Anti-DDoS - Az Imperva Incapsula olyan megoldás, amely a legkifinomultabb DDoS-támadásokat is elhárítja. A megoldás mindössze néhány perc alatt üzembe helyezhető. Az üzembe helyezés nem igényel újabb berendezéseket, mert a DDoS-támadások elleni védelmet szolgáló infrastruktúra a gyártó több adatközpontjában található. A konfiguráció a DNS-rekordok megfelelő átirányításából áll. Az Imperva Incapsula megoldással jelentősen csökkentheti a hálózati, protokoll- és alkalmazásszintű DDoS-támadások valószínűségét.

Database Security

Adatbázis-biztonság - Az Imperva Database Firewall (DBFW) csökkenti a bizalmas adatok kiszivárgásának kockázatát a szervezetnél, mivel minden lehetséges veszélyforrást számításba vesz: • Tisztességtelen alkalmazottak: A DBFW szemmel tartja, szabályozza és pontosan nyomon követi a felhasználók adatbázisokhoz való hozzáféréseit. • Tisztességtelen adminisztrátorok: A DBFW precízen felügyeli a kiemelt felhasználók hozzáférését és jogosultságait. • Kiberbűnözők: A DBFW meggátolja az adatbázisok elleni támadásokat és adatmanipulációs próbálkozásokat.

Web Application Firewall

Webalkalmazás-tűzfal (WAF) - kizárólag az engedélyezett adatok bevitelét teszi lehetővé az alkalmazásban. A WAF funkciói: • Megvédi a webalkalmazásokat az olyan támadásokkal, például az SQL-kód-beszúrással és a helyközi, szkriptet alkalmazó támadásokkal szemben, amelyeket más védelmi mechanizmusok (pl. a behatolásmegelőző rendszerek) nem észlelnek. • Megakadályozza, hogy a webalkalmazás feltörésével ártalmas kódot helyezzenek el, amely az alkalmazás felhasználóit támadja meg (ún. lesből támadás). • Hatékonyan védi a webalkalmazást az alkalmazásszintű DoS-támadásokkal szemben (pl. HTTP GET- és HTTP POST-kérelmekkel való elárasztás). • A legtöbb új üzleti szolgáltatást online kínálják az ügyfelek számára. A WAF használata utat nyit a szervezet üzleti fejlődése felé, megóvja az ügyfelek új igényei és a versenyképesség erősítése érdekében elindított új informatikai szolgáltatásokat, és attól sem kell tartani, hogy a cég weboldalának feltörése elrontja a róla kialakult képet vagy bizalomvesztést eredményez az ügyfelek körében.

Hasznos anyagok