Radware

Bővebb információ:

https://www.radware.com/

Leírás

Anti-DDoS

Radware DefensePro - az infrastruktúrát, a rendszereket és az alkalmazásokat célzó DoS- és DDoS-támadások elleni védelemre szolgáló eszköz. A szabadalmaztatott támadásészlelési technológia, amely viselkedéselemzést és a hálózati működés megtanulását is magában foglalja, lehetővé teszi a megoldás számára, hogy 18 másodpercen belül felismerje és megakadályozza a támadásokat. Mérettől függetlenül minden szervezet számára számos olyan eszköz megtalálható a cég kínálatában, amelyekkel beállítható az ilyen jellegű támadások elleni védelem. Az eszközök hardverarchitektúrája gondoskodik arról, hogy garantált mennyiségű tiszta forgalom haladjon át a DefensePro rendszeren.

Application Delivery Controller

Radware Alteon - az egyik legjobb megoldás az alkalmazáskézbesítési vezérlők terén. Lehetővé teszi az alkalmazások terheléselosztási és szerverállapot-tesztelési algoritmusokon alapuló megosztását, és az alkalmazások működésének optimalizálását (tömörítéssel, gyorsítótárazással). Az Alteonnal részletes terheléselosztási szabályok állíthatók össze az alkalmazások tartalma alapján. Funkcióinak teljes köre: gyorsítás, SSL Offloading, alkalmazások tartalmának optimalizálása és webalkalmazás-tűzfalas védelmi funkciók.

Web Application Firewall

Radware AppWall - az egyik legjobb webalkalmazás-tűzfalas megoldás, amely a webalkalmazások gondosan kidolgozott támadások elleni védelmére lett kifejlesztve. Lehetővé teszi védelmi profilok kialakítását több alkalmazás számára, és pozitív és negatív védelmi modell szerint is lehet vele védeni az alkalmazások biztonságát. Fejlett védelmi funkcióinak és adaptív biztonságiházirend-alkotási képességének köszönhetően a Radware AppWall képes védelmet nyújtani az OWASP Top 10-es listáján szereplő támadások ellen.

Hasznos anyagok