Pointsharp (Cryptshare)

A Pointsharp európai kiberbiztonsági vállalatot 2006-ban, Svédországban alapították. A vállalat megoldásai lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy felhasználóbarát módon védjék az adatokat, a személyazonosságot és a hozzáférést egyaránt. 2022-ben a Pointsharp megvásárolta a biztonságos fájltárolással (a munkavállalók, valamint a szerződő felek közötti biztonságos fájlmegosztás) foglalkozó német Cryptsharet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

www.pointsharp.com

Leírás

Data Encryption

CRYPTSHARE SECURE EMAIL - A cég saját Cryptshare szerverén keresztül biztosít titkosított email küldést. Outlok-ba és HCL Notes-ba integrált megoldásként az email-eket a megszokott email kliensben hozhatják létre a felhasználók, amelyekhez bármekkora méretű fájl csatolható.

CRYPTSHARE SECURE FILE TRANSFER - Lehetővé teszi bármekkora méretű fájlok vagy akár teljes mappastruktúrák harmadik féllel történő biztonságos megosztását. Segítségével közvetlenül az Outlook és a Notes levelezőprogramból küldhetők nagyméretű és bizalmas adatok, illetve a Cryptshare Web applikáción keresztül bármilyen eszközről vagy böngészőből.

File Encryption and Sharing

Fájltitkosítás és fájlmegosztás - Cryptshare: minden modern vállalkozásnak szüksége van olyan teljes körű, biztonságos és könnyen használható megoldásra, amellyel meg lehet osztani a fájlokat a cégen belül és a szerződő felekkel. Egy ilyen megoldás növeli a munkavállalók hatékonyságát, és lehetővé teszi az IT-csoportok számára, hogy ellenőrzést gyakoroljanak a tartalom, a biztonság és a jogszabályoknak való megfelelés felett. A munkavállalók tetszőleges eszközzel, biztonságos módon elérhetik és szinkronizálhatják a fájlokat, illetve megoszthatják azokat más munkavállalókkal, ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal. Az üzenetek titkosítása, az integrálás a széles körben használt e-mail-kliensekkel, a nagy terjedelmű fájlok küldésének lehetősége és a mellékletek továbbításának tiltása csupán néhány példa a Cryptshare rendszere által kínált előnyökre. Mindezt a felhőbeli vagy a helyi megvalósítás lehetőségével kiegészítve viszonylag alacsony tulajdonlási költség mellett a kis- és nagyvállalkozások igényeihez igazodó rugalmasságot és jogszabályi megfelelést tudunk biztosítani számos ügyfelünknek.

User Authentication

ID SERVER - Egyszerű és biztonságos bejelentkezést tesz lehetővé a végfelhasználók és az IT csapat számára egyaránt. A szerver támogatja a mobil megoldásokat és rugalmasan támogatja a különböző igényekkel bíró vállalatok működését. A Pointsharp ID Server-nek köszönhetően az ügyfél egyetlen megoldást kap az összes bejelentkezéshez, és központosított betekintést abba, hogy a felhasználók hogyan és hova jelentkeznek be.

NET ID ACCESS - A Pointsharp Net iD Access olyan eszköz és alkalmazás, amely a szoftveres hitelesítési tokenek és smart kártyák mobil környezetben történő használatát nyújtja. . Sávon kívüli hitelesítést és digitális aláírást biztosít mobileszközök és asztali számítógépek számára.

NET ID CLIENT - A Pointsharp Net iD Client biztonságos és megbízható bejelentkezést biztosít különböző gyártók - MS Windows, macOS és Linux - operációs rendszerein. A Net iD Client szoftver a legfejlettebb PKI-kliens a piacon, amelyet smart kártyákkal és más típusú hitelesítési tokenekkel való integrációra terveztek. Elég, ha az integrált alkalmazás támogatja a személyes felhasználói tanúsítványokon alapuló biztonságot. A Pointsharp Net iD Client egy kriptográfiai szolgáltató (CSP), valamint egy teljes értékű PKI-kliens, amely támogatja a Minidriver és a PKCS#11 architektúrákat.

NET ID PORTAL - A Pointsharp Net iD Portal platform biztosítja a felhasználók hitelesítési és hozzáférési tokenjeinek életciklus-menedzsmentjét. Teljes átláthatóságot, az összes vezető platform támogatását, naplózást és jelentéstételt, valamint egyszerű, minden felhasználó számára könnyen érthető felületet kínál. A Pointsharp Net iD Portalban a tanúsítványok aktiválhatók, feloldhatók, megújíthatók, letilthatók és visszavonhatók - ezzel teljes körű ellenőrzést biztosítva a felhasználók és digitális identitásuk felett.

Pointsharp Gateway - ez a megoldás technikailag egy Microsoft IIS szolgáltatásokra épülő reverse proxy, amely különböző funkciókat megvalósító modulokkal rendelkezik. A piacon kapható más reverse proxykkal szemben - amelyek inkább a hálózati rétegre összpontosítanak -, a Pointsharp Gateway az alkalmazási rétegben működik. A bejelentkezés és a hozzáférés biztonságosságának érdekében kölcsönhatásba lép a hitelesítéssel és az elérni kívánt tartalommal. A Pointsharp Gateway a Pointsharp ID Server megoldással működik együtt.

Hasznos anyagok