Miért jó Clico partnernek lenni?

Legyen a partnerünk!

A CLICO megalapításától kezdve konzisztens módon az üzleti partnerekkel való együttműködést helyezi tevékenységei középpontjába, és a legjobb feltételekkel kínálja a műszaki, logisztikai és kereskedelmi szolgáltatásokat, így speciális és bonyolult megoldások hozzáadott értékével rendelkező, kiváló disztribútor.

Projektjeinket teljes körűen kezeljük - megbízható partnereink ingyenes műszaki támogatást kínálnak az értékesítés előtt és után, és minden segítséget megadnak a termékek és megoldások kiválasztásában. Megemlíthetjük itt az üzleti beszélgetéseket, termékkiértékeléseket, tesztimplementációkat, valamint olyan egyedi tanulmányokat, amelyek a megoldásaink használatából származó előnyöket mutatják be a vezetőknek. 

Örömmel osztjuk meg szakértelmünket. Professzionális szolgáltatásokat nyújtó részlegünk olyan mérnököket és oktatókat hoz össze, akik többévnyi tapasztalattal és a hálózat- és IT-biztonság terén a legmagasabb szintű tanúsítvánnyal rendelkeznek. Olyan eszközöket tervezünk és hozunk létre, amelyekkel a partnereink könnyebben biztosíthatják a termékekeinket. Technológiáinkkal kapcsolatban számos publikációt és tanulmányt alkottunk meg.