TXOne Networks

A TXOne Networks olyan ipari kiberbiztonsági megoldásokat kínál, amelyek az OT zero-trust módszeren keresztül biztosítják az ICS környezetek megbízhatóságát és biztonságát. A portfólió mind hálózatalapú (EdgeFire, EdgeIPS), mind végpontalapú (Stellar, Portable Security) megoldásokat tartalmaz, amelyek integrálódnak az ipari hálózatokban általában megtalálható különböző erőforrásokkal, valós idejű, mélyreható kibervédelmet nyújtva mind a kritikus eszközök, mind az OT hálózatok számára.

Bővebb információ: 

www.txone.com

Leírás

Endpoint security

Portable Security - Hatékony szkennelést és a hálózati hozzáférés nélküli önálló számítógépek malware eltávolítását nyújtja. Ez egy hordozható eszköz, amelyet bármely Windows vagy Linux rendszer USB portjába lehet csatlakoztatni a malware észleléséhez és eltávolításához, anélkül, hogy telepíteni kellene olyan eszközöket, amelyek ezt a folyamatot végzik. A Portable Security további funkciója az ElementOne központi kezelési rendszer, amelyet az adminisztrátorok felhasználhatnak a biztonsági minta fájlok frissítéséhez, a szkennelési beállítások megváltoztatásához, például a kizárt fájlok, mappák és kiterjesztések szkennelésből történő kizárásához.

Stellar - Végponttól-végpontig terjedő végponti kibervédelmi megoldás, amely már bizonyítottan működik különböző ipari szektorokban. A Stellar két részből áll: egy agentből, amely települ az ICS környezetekben futó operációs rendszerekre, és egy központi kezelőpultból, amely egyszerűsíti használatukat. A Stellar agent az első olyan megoldás, amely védelmet nyújt a legacy és a modern rendszerek teljes ellenőrzésével egyidejűleg egy szervezetben.

SCADA/OT Security

EdgeFire™ - Egy erősen integrált ipari, többportos, biztonságos router a következő generációs tűzfal, NAT, VPN, IPS és kezelt Layer 2 kapcsoló képességekkel. A megoldás lehetővé teszi a hálózati szegmentációt és elkülönítést, különböző irányítási zónákra bontva a hálózatot, miközben mélyreható kibervédelmet biztosít a hálózati hozzáférési ellenőrzéshez és a kritikus erőforrások elleni támadások megelőzéséhez. Az EdgeFire™ implementálta a gépi tanulás technológiát, az ICS Foresight Strike-ot, amely elemzi a végrehajtott műveletek hálózatforgalmát az alap biztonsági szabályok generálásához. Az egyik fő előnye a széleskörű ipari vezérlési protokollok támogatása és az azokat használó nemzetközi vállalatok protokolljainak azonosítása. Az EdgeFire™ lehetővé teszi a váltást "Monitor" és "Prevention" módok között.

EdgeIPS™ - Széles körű biztonsági eszközök csoportja, amelyek a "TXOne One Pass Deep Packet Inspection for Industrial" (röviden TXODI) technológiát alkalmazzák, proaktív és azonnali védelmet biztosítva ipari környezetek számára. Az EdgeIPS™ lehetővé teszi a beépített aláírás-alapú védelmet és virtuális javításokat, olyan sebezhető eszközök és rendszerek védelmét, amelyek nem kapnak biztonsági frissítéseket. Az EdgeIPS™ eszközöket két forgatókönyv szerint lehet telepíteni: Inline módban (a hálózatforgalom útvonalában közvetlenül) vagy Offline módban (a hálózatforgalom másolatát kapja meg), és tetszőlegesen váltani lehet "Monitor" vagy "Prevention" módok között. Az EdgeIPS™ érti az OT protokollokat, beleértve a Modbus, Ethernet/IP, CIP, EDA és társait, lehetővé téve az OT és IT biztonsági adminisztrátorok együttműködését.

EdgeOne™ - Egy központi rendszer, amely lehetővé teszi az Edge sorozatú eszközök kezelését OT környezetekben, a kapcsolatok térképét megjelenítve az adminisztrátorok számára, valamint betekintést nyújtva a shadow OT környezetbe. A nagyszámú EdgeIPS™, EdgeFire™ eszközökkel rendelkező létesítmények esetében az EdgeOne™ kezelőpult egyszerűsítheti az adminisztrációt, segítve az olyan műveletek végrehajtását, mint az aláírásfrissítések, firmware telepítések, valamint a telepített biztonsági szabályok megtekintése és szerkesztése. Az EdgeOne™ rendszer képessége, hogy az összes szabályozási végrehajtási és protokollszűrési tevékenységet naplózza, valamint rendszernaplókat gyűjt, lehetővé téve a részletes fenyegetési jelentések létrehozását.

Hasznos anyagok