Niagara Networks

Bővebb információ:

www.niagaranetworks.com

Leírás

Network Packet Broker

Network Packet Broker - A Niagara Network Packet Broker egy olyan hardveres megoldás, amely optimalizált és széleskörűen konfigurálható hozzáférést biztosít a hálózati adatok másolataihoz a NetOps és SecOps csapatok számára, lehetővé téve a fenyegetések valós idejű észlelését, elemzését és az azokra való reagálást. A hardveres megoldások mellett virtuális/felhős packet brokerek is rendelkezésre állnak.

Network TAP - A Network TAP egy dedikált hardvereszköz, amely 100%-os láthatóságot biztosít a rajta áthaladó forgalomhoz. Passzív és aktív TAP-okat egyaránt kínálnak, a támogatott csatlakozók és optikai száltípusok széles választékával együtt. Mindemellett Virtuális/felhős TAP-ok is rendelkezésre állnak.

Network Visibility Controller - A Niagara Visibility Controller egy SDN alapú központi menedzsmentre és a hálózati vizibilitás finomhangolására szolgáló eszköz a vállalaton belül. Az on-prem vagy felhős környezetben is hosztolható NVC, lehetővé teszi a vizibilitási rendszer bármely elemének (NPB, bypass switch, TAP) távoli vezérlését, telepítését és menedzselését.

Niagara Networks Bypass - A Niagara Networks Bypass-ok olyan magas rendelkezésre állású megoldást kínálnak, amelyek lehetővé teszik az inline biztonsági megoldásokkal (NGFW, IPS/IDS, DDOS, ...) való szoros integrációt, így biztosítva átlátható védelmet a fenyegetések ellen anélkül, hogy veszélyeztetnék a hálózatok és a kritikus szolgáltatások megbízhatóságát. A megoldás jelentősen növeli a működési hatékonyságot és a fejlett inline kiberbiztonsági eszközök elérhetőségét.

Open Visibility Platform - Az Open Visibility Platform a Niagara Networks saját fejlesztése, ami a Packetron modulokkal kiegészített Packet Brokereken elérhetővé teszi az olyan fejlett forgalmi intelligenciák alkalmazását, mint pl.: Packet deduplikáció, adat maszkolás, Netflow/IPPFIX generálás, vagy éppen a TLS dekriptálás. Továbbá lehetővé teszi, hogy virtualizált környezetben közvetlenül a Network Packet Brokeren futtathassunk bármilyen harmadik féltől származó biztonsági és/vagy monitorozási, analitikai megoldást. Ezáltal biztosítva a szolgáltatói szintű biztonsági megoldások rugalmas telepítését az átfogó hálózati átláthatóság biztosítása mellett.

Hasznos anyagok