Rubrik

A Rubrik egy forradalmian új megközelítés a legkorszerűbb technológiákat magukban foglaló és nagymértékben virtualizált adatközpontokban tárolt létfontosságú erőforrások védelmére.

A gyártó egy teljesen integrált adatkezelő eszközt kínál, amelyben a biztonsági mentési rendszerek minden összetevője (szoftverek, szerverek, proxy-szerverek, tárolók, deduplikáció stb.) megtalálható egyetlen 2 egység magasságú eszközben. Ez jelentősen egyszerűsíti a megvalósítás, a konfigurálás és a menedzsment folyamatát is.

Bővebb információ:

https://www.rubrik.com/

Leírás

Backup & Storage

Backup - a moduláris szerkezetnek (3 vagy 4 független szerver mindkét eszközön) és az adatok háromszoros replikálásának köszönhetően a megoldás nemcsak könnyen használható, de mindenekelőtt hibatűrő és lineárisan is skálázható. A meghibásodási utáni, illetve a tesztelési célú helyreállítási folyamat innovatív megközelítése (üzem közbeni felszerelés / azonnali helyreállítás) lehetővé teszi, hogy közvetlenül az eszközön azonnal elindíthassunk virtuális gépeket. Ekkor az eszköz a virtualizálóhoz csatlakoztatott virtuális tárrá válik, és API-n keresztül azonnali hozzáférést nyújt a virtuális géphez. A Rubrik megoldásban a fizikai adattárolók teljes mértékben integrálhatók felhőbeli erőforrásokkal (felhőbeli adatok felügyelete), így a biztonsági másolatok kényelmesen tárolhatók a felhőben, a már archivált másolatok a felhőben (Amazon / Azure) futó virtuális példányokká alakíthatók, és maguk a felhőbeli példányok is védhetők.

Hasznos anyagok