DIGI International

A Digi International a széleskörben „Dolgok internete”-ként (IoT) ismert eszközök és rendszerek összekapcsolására szolgáló megoldások elismert szállítója. A kínálatában megtalálhatók 3G, LTE és 5G Ready képes routerek, melyek alkalmasak irodák, értékesítési pontok, kedvezőtlen környezeti adottságokkal (például szélsőséges hőmérséklet, ütődés, rázkódás, porszennyezés) rendelkező ipari folyamatirányítási rendszerek (ISC, SCADA) kiszolgálására, valamint GSM-modullal és kriptográfiai processzorral felszerelt logisztikai járműparkot üzemeltetők számára is. A Digi a kapcsolat folyamatosságának biztosítását tekinti elsődlegesnek megoldásaiban, ezért vannak a routerein magas fokú rendelkezésre állást biztosító elemek, például két LTE-modem és két SIM-kártya-foglalat. A Digi kínálatában USB- és soros (RS232/422/428) elosztók (hubok), átalakítók és terminálszerverek is megtalálhatók, amelyek az LTE-routerekkel együtt biztosítanak részvételt az IoT technológiai forradalmában.

Bővebb információ:

https://www.digi.com/

Leírás

Network switches

USB/SOROS KONCENTRÁTOROK - terminálszerverek, hálózati és szerverberendezések biztonságos, sávon kívüli felügyelete. LAN/soros átalakítók – soros (RS-232/422/428) hálózati összeköttetés ipari protokollok támogatásával. USB/soros átalakítók – Serial (RS-232/422/428) USB-kapcsolaton keresztüli összeköttetés. Kényelmes, „plug and play” megoldás a kommunikációs port bővítésére. USB-Hub-ok – a hálózathoz csatlakoztatott USB-hub-okkal az USB-perifériás eszközök távoli vagy virtuális PC-ről is elérhetők lesznek.

WLAN

LTE-ROUTEREK - az internet elérése LTE, 3G és 5G Ready hálózatokon keresztül, ha vezetékes kapcsolatra nincs lehetőség, vagy ha annak használata túl drága lenne. Biztonságos kapcsolat a telephelyek között IPSec-titkosítású VPN-tunnelek használatával. Az LTE-routereken duál SIM-kártya-foglalat vagy duál mobilkommunikációs modul garantálja a magas fokú rendelkezésre állást. Routerek széles választéka áll rendelkezésre kisméretű irodák, értékesítési pontok, kritikus rendszerek és ipari alkalmazások számára. További eszközök érhetőek el kedvezőtlen környezeti feltételeknek (ütődésnek, rázkódásnak, szélsőséges hőmérsékletnek) kitett helyszíneken történő felhasználásra, illetve fedélzeti WLAN, GPS és kriptográfiai co-processzorral kibővített megoldások közlekedési alkalmazások kiszolgálására. Helyi és központi felügyelet a Digi Remote Manager megoldással.

Hasznos anyagok