Arista Networks

Az Arista Networks nagy teljesítményű adatközpontokhoz és felhőalapú informatikai környezetekhez kínál switcheket. A beépített eszközmechanizmusoknak köszönhetően lehetőség van nagymértékű skálázhatóságra, és páratlan automatizálás megvalósítására, amiknek a segítségével a berendezések karbantartási költségei jelentős mértékben csökkenthetők. Az Arista EOS (Extensible Operating System) hálózati operációs rendszert a rendkívül széles interfész skálájáról ismerik, ami lehetővé teszi a swicthek mély integrációját különböző finomhangoló, megfigyelő és menedzsment rendszerekkel. Az Arista kínálatában lévő összes switch, tervezéséből adódóan alkalmas az adatközpontban való működésre.

MORE INFORMATION:

https://www.arista.com/en/

Leírás

NDR

- Awake Security Platform - lehetővé teszi a hálózati forgalom folyamatos elemzését, képes az eszközök azonosítására, valamint képes a támadó viselkedése, szándékai és az ismert fenyegetésekre adott reakciói alapján a különböző incidensek azonosítására is. Az Awake Security azonosítja a hálózathoz csatlakoztatott összes eszközt, bekategorizálja őket, majd rendellenességet keres a viselkedésükben. Működése során elosztott gépi tanulást használ, majd a decentralizált adatok felhasználásával különböző modelleket hoz létre, melyek használatával képes a téves-pozitív találatok kiküszöbölésére. A megoldás három fő összetevőből áll.

1. Szenzorok - a teljes hálózat folyamatos ellenőrzéséért és átláthatóságáért felelősek. A fizikai vagy virtuális szenzorok közvetlen elemzés céljából megkapják a forgalom másolatát, vagy ha ez önmagában nem lehetséges, akkor Network Packet Brokes (NPB) megoldáson keresztül.

2. Awake Nucleus - a megfigyelt eszközök viselkedésének a megértéséért és a változások rögzítéséért felelős. Kideríti a támadók szándékait, technikáit és taktikáit. Számos kriminalisztikai és automatizálási elemzést végez, hogy gyorsan és hatékonyan tudjon a fenyegetésekre reagálni.

3. Ava - kiértékelt és megnevezhető eseményeket ad, valamint vizuális eseményjelentéseket nyújt a fenyegetések gyorsabb megértése és elhárítására érdekében.

Network Packet Broker

Hálózati Packet Broker - ARISTA DANZ MONITORING FABRIC – az újgenerációs hálózati Packet Broker megoldás. Az eszköz lehetővé teszi a vállalati, adatközponti és szolgáltatói hálózatok forgalmának a megfigyelését. Emellett képes a Layer 2, 3 és 4 fejlécek alapján a hálózati forgalom szűrésére és mélyreható vizsgálatára, továbbá lehetőséget ad az információ módosítására, például deduplikáció, a hasznos adatok és a felesleges fejlécek eltávolítása (amit az egyéb megfigyelő eszközök esetleg nem támogatnak), valamint az érzékeny adatok, például hitelkártya szám, vagy jelszavak maszkolása.

Network switches

Kis csomagpufferrel rendelkező, fix kivitelű switchek - 1U, vagy 2U méretű, sokféle interfész típussal és portszámmal jellemezhető, széles modellkínálat. Általában ToR (top-of-the-rack) pozícióban használt access switchek tartoznak ide.

Moduláris switchek - jellemzőjük a nagyon nagy teljesítmény és portsűrűség, a legmagasabb szintű redundancia, a bővítő kártyák széles választékának köszönhetően a rugalmas interfész típus választás és a switchen elérhető portok számának növelése.

Nagy csomagpufferrel rendelkező, fix kivitelű switchek - 1U, vagy 2U méretű, akát több GB tárolókapacitással rendelkező eszközök. Általában nagyobb igényekkel rendelkező környezetekben használják őket, mint például Big Data, elosztott adatbázis-alkalmazások, nagyteljesítményű IP storage, stb.

Hasznos anyagok

Contact form

* Szükséges mező