Jogi nyilatkozat

A krakkói székhelyű CLICO sp. z o.o. (a továbbiakban: CLICO) ezúton kijelenti, hogy a CLICO jelzés a vállalat jogvédett védjegye, melyet a lengyel Szabadalmi Hivatalban R-77915 számon jegyeztek be. A honlapon található egyéb jelölések az adott tulajdonosaik védjegyei; a tulajdonosaik tisztában vannak azzal, hogy ezeket a CLICO használja, és ehhez hozzájárultak. A bejegyzett védjegyek bárminemű használatához a bejegyzett jogtulajdonos hozzájárulása szükséges. A bejegyzési rendelkezések megsértése kártérítési kötelezettséggel járhat.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a honlap elrendezéséhez és tartalmához fűződő szerzői jogok a CLICO-t illetik. A honlap és az ott található tartalmak jogtalan használata kártérítési kötelezettséggel járhat.
A honlapon megadott adatok nem minősülnek ajánlattételnek a Polgári Törvénykönyv 66. §-a szerint, azok mindössze tranzakciós felhívások (a Polgári Törvénykönyv 71. §-a szerint). A CLICO jognyilatkozatainak – azaz az ajánlatoknak, az ajánlatok elfogadásának, a garanciavállalásoknak és egyéb állításoknak – írásban kell történniük, egyébként érvénytelenek.