Cloudflare a CLICO értékesítési portfóliójában

2023-11-10

A CLICO – mint a legnagyobb regionális értéknövelt disztribútor – 1991 óta sikeresen népszerűsíti és vezeti be a globális piacvezetők innovatív megoldásait Lengyelországban és más közép- és kelet-európai országokban. A Clico örömmel jelenti be, hogy a mai napon stratégiai partnerségre lépett a Cloudflare-rel (NYSE: NET), így a CLICO a Cloudflare értéknövelt disztribútorává válik a közép-kelet-európai piacon, a portfóliója pedig a weboldalak és online alkalmazások számára kínált fejlett biztonsági- és teljesítménymegoldásokra specializálódott Cloudflare megoldásokkal bővül.

„A Cloudflare legfőbb értéke, hogy biztonságos és mindenki számára hozzáférhető internet létrehozására törekszik: a vállalat innovatív megoldásaival arra fókuszál, hogy a nagyvállalatok, a kisvállalkozások és az egyéni felhasználók számára is gyors, megbízható adatvédelmet és online biztonságot tegyen elérhetővé. Mindemellett a Cloudflare folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy megfeleljen a digitális világ egyre növekvő igényeinek, és hogy támogatni tudja ügyfeleit az online sikerek elérésében. A Cloudflare megoldásai mától elérhetőek a CLICO disztribúciós portfóliójában, amit örömmel osztunk meg partnereinkkel” - mondta Pócsai Zsolt, a CLICO Hungary értékesítési igazgatója.

A Cloudflare biztonságot, teljesítményt, megbízhatóságot és adatvédelmi szolgáltatásokat nyújt globális hálózatán keresztül, amely több mint 100 ország több mint 300 városára terjed ki, beleértve a bolgár, horvát, cseh, észt, magyar, lett, litván, moldáv, lengyel, román, szerb és szlovák adatközpontokat is. A Cloudflare naponta átlagosan 140 milliárd kiberfenyegetést blokkol világszerte.

A Cloudflare hangsúlyozta a partnerség stratégiai jelentőségét is:

„A CLICO-val létrejött partnerség teljes mértékben összhangban van a Cloudflare globális stratégiájával, amely a közép- és kelet-európai régióban való folyamatos terjeszkedést célozza. Sok szinergiát látunk a go-to-market stratégiánk és a két vállalat csapatának együttműködésében; Bartosz Winiarski, a CLICO értékesítési igazgatója és Ramin Alakbarov, a Cloudflare Channel Managere vezeti majd ezt a kooperációt, hogy proaktívan, sikeresen terjeszkedjünk új csatorna partnereinkkel ezeken az ígéretes és innovatív piacokon – tette hozzá Tony Van der Berge, a Cloudflare európai regionális piacokért felelős vezetője.

A CLICO Cloudflare kötött forgalmazási szerződése Közép- és Kelet-Európában érvényes.

 

Több infó a gyártóról: clico.hu/vendors/cloudflare