CyberArk workshop

2019-09-11

Tisztelt partnerünk,

a kiemelt jogosultságú és adminisztratív hozzáférések, jelszavak védelme és kezelése napjainkban elengedhetetlen a felelősen gondolkodó vállalkozások számára, ugyanakkor komoly kihívást is jelent, hiszen az összetett rendszerekben rengeteg megoldandó problémával kell szembesülniük.

A CyberArk által kínált megoldásokkal egyszerűen felügyelhetők, naplózhatók és biztonságossá tehetők a privilegizált hozzáférések és a kapcsolódó tevékenységek, a helyszínen és a felhőben egyaránt. Ennek köszönhetően a külső és belső fenyegetések elhárítása, valamint az érzékeny adatok védelme is könnyebben megvalósítható.

Szeretettel várjuk 2019. szeptember 11-én szerdán 9 órától rendezvényünkön, ahol az alábbi témákról lesz szó:
  • A privilegizált fiókok kritikus szerepe az internetes támadásokban
  • Védelmi lépések - sikeres projekttervezés és esettanulmányok
  • CyberArk Privileged Account Security (PAS) termékbemutató, live demo

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  
Regisztráció>>

HelyszínClico Hungary Kft. 1134. Budapest Dévai u. 26-28. 3. emelet

Az iroda 2-3 perc alatt megközelíthető a hármas metró Lehel téri megállójától, a 12-14-es villamos Dévai utcai megállójától vagy Lehel téri végállomásától, vagy a 15 és 115-ös buszok Lehel tér (Gogol utca) megállótól, de az épülettömb Váci úti oldalán Bubi állomás is van.
Aki autóval érkezne, annak vagy a Dévai utcában, vagy a Kassák Lajos utcában javasolt helyet keresni, a parkolás önköltséges, a zóna száma 0134.

A CYBERARKRÓL
A CyberArk az egyetlen informatikai biztonsággal foglalkozó vállalat, amelyik kifejezetten a cégek "szíve" ellen indított, célzott számítógépes fenyegetések megakadályozására fókuszál. Elkötelezett a támadások azelőtti megállításában, még mielőtt azok állítanák meg az üzleti tevékenységet. A CyberArk-ban megbíznak a világ vezető vállalatai - beleértve a Fortune 100 45%-át -, hogy megvédi a legértékesebb információikat, infrastruktúrájukat és alkalmazásaikat.


Szeretettel várjuk,
Clico - CyberArk