DIGI International a Clico Hungary portfóliójában

2019-06-19

Kedves partnerünk,

Nagy örömmel tájékoztatunk, hogy ismét egy újabb gyártó választotta a Clico csoportot hivatalos disztribútorának. Ezúttal a DIGI International termékeivel bővült a portfóliónk.

Pár szóban a DIGI-ről és a megoldásairól

A Digi International egy 1985-ben, Minnesotában alapított, a kezdetekben M2M (Machine-to-machine) kommunikációra szakosodott technológiai cég. A vállalat eredetileg PC-kbe helyezhető, többféle aszinkron soros interfésszel rendelkező ISA/PCI kártyákat gyártott. Napjainkban ezek a több portos soros kártyák még mindig megtalálhatók a termékkínálatban, de haladva a korral, a Digi kínálatában újabb termékek is megjelentek. A cég nagy hangsúlyt fektet a különféle beépített- vagy külső hálózati (vezetékes vagy vezeték nélküli) kommunikációs megoldásokra, valamint az „enterprise-class” USB termékekre.

A Digivel létrejött üzleti kapcsolatunk révén, a Clico kínálatában mostantól elérhetők a Digi termékei is, többek között a Digi TransPort WR celluláris router család, aminek a tagjaival távoli telephelyek számára biztosíthatunk biztonságos, nagy sebességű vezetéknélküli kapcsolatot, vagy akár közlekedési eszközök és egy központ közti nagysebességű, celluláris kapcsolatot, de találhatunk RF (Radio Frequency) modulokat és nagy hatótávolságú Ethernet és soros modemeket is a kínálatban.

Bővebb információért fordulj hozzánk bizalommal a digi@clico.hu email címen keresztül!