Forescout Test Drive workshop

2021-02-04

A workshopon lehetősége lesz, hogy élő laborkörnyezetben, lépésről-lépésre haladva megismerkedjen a ForeScout platform megoldásával, és közben megtapasztalja azt a különbséget, amit egy kliens nélküli NAC megoldás kínál az IT, OT és IoT környezetekben lévő eszközök láthatóságának és kontrollálhatóságának a biztosítása érdekében. A gyakorlatok során látni fogja a ForeScout platform használatának az alábbi területek automatizálására gyakorolt hatását: 

  1. A hálózathoz csatlakozó eszközök kezelése és felderítése: olyan hardver és szoftver elemek láthatóvá tétele, amikről nem is tudtuk, hogy vannak.
  2. Eszközök megfelelősége: annak az egyszerű ellenőrzése, hogy a hálózathoz csatlakoztatott eszközök a legfrissebb biztonsági szoftvert futtatják-e.
  3. Incidensekre történő válasz: hogyan reagáljunk egy ismert sérülékenységen alapuló támadásra egy olyan automatizált szabályrendszerrel, ami képes gyorsan megkeresni a sebezhető hosztjainkat, és meg tudja határozni, hogy ezek közül melyek igényelnek patch-eket és melyek a már fertőzöttek.
  4. Hálózati hozzáférés vezérlés: a csatlakoztatott eszközök felmérése, majd a nem megfelelő rendszerek csatlakozásnak, forgalmának korlátozása, blokkolása, vagy karanténba helyezése.


Javasoljuk, hogy a workshopra egy plusz monitorral vagy tablettel készüljön, a leírás és a laborkörnyezet együttes használatához.

Előadó:
Almási Zsolt - System Engineer - Clico Hungary

Vendégünk egy ebédre – a wolt.hu weboldalról választhat magának ebédet, a rendeléskor felhasználható kupont és a részleteket a workshop napján osztjuk meg Önnel.

A részvétel ingyenes, de a labor kapacitása limitált, kérjük regisztráljon mihamarabb és biztosítsa be helyét.

Regisztráció>>>

Szeretettel várjuk,
Clico Hungary


Friss hírekért kövessen minket a LinkedIn-en!