IDC CIO Summit 2019

2019-10-03

Haladó gondolkodású CIO-k, vállalati felsővezetők, iparági véleményvezérek és az IDC szakértői tolmácsolásában hallhat a változást hozó stratégiákról, taktikákról és technológiákról.

Az IDC CIO Summit izgalmas. Nagyformátumú előadók segítenek elképzelni a jövőt. IT- és üzleti felsővezetők és technológiaszállítók beszélgetnek arról, hogyan lehet a maximumot kihozni a technológiából. Szakmabeliek véleményt cserélnek a digitális innováció, az ügyfélélmény, az automatizált üzleti modellek és a digitális platformok terén követett stratégiáikról.

Exkluzív rendezvényünk interaktív jellegű, ahol az ágazat úttörő szereplői által megosztott történetek sokféle szempontból inspirálják a résztvevők személyes és szakmai fejlődését, és ötletekkel szolgálnak arra nézve, hogyan léphet tovább a CIO a háttértámogatói szerepkörből az innovátori felé.

A programot a résztvevők igényeihez szabjuk. Szorosan együttműködünk IT-felsővezetőkkel annak érdekében, hogy a Summit pontosan azokat a szakértői tanácsokat, praktikus megoldásokat, inspirációt és kapcsolatépítési lehetőségeket biztosítsa, amelyekre szükségük van.

Bővebben>>