Niagara Networks a CLICO értékesítési portfóliójában

2024-03-20

A CLICO – mint a legnagyobb regionális értéknövelt disztribútor – 1991 óta sikeresen népszerűsíti és vezeti be a globális piacvezetők innovatív megoldásait Lengyelországban és más közép- és kelet-európai országokban. A CLICO örömmel jelenti be, hogy véglegesítette a Niagara Networks-szel kötött megállapodását, így a CLICO a Niagara Networks értéknövelt disztribútorává vált a közép-kelet-európai piacon, a portfóliója pedig a hálózati vizibilitásra és biztonsági megoldásokra szakosodott Niagara Networks megoldásaival bővült.

"Bizakódóak vagyunk, hogy a Niagara Networks-szel kötött partnerség rendkívül gyümölcsöző lesz, tekintve a kiberbiztonsági piac egyre növekvő igényeit. A Niagara Networks hibrid és többfunkciós láthatósági megoldásai segítenek a vállalkozásoknak a teljes, végponttól végpontig tartó láthatóság elérésében, mindezzel fokozva az IT biztonság hatékonyságát és lehetővé téve számukra, hogy a sebesség, a megbízhatóság és a teljesítmény csökkenése nélkül testreszabható betekintést nyerjenek a hálózati forgalomba. Meggyőződésünk, hogy ez az együttműködés erősíteni fogja a már most is sokrétű, átfogó technológiai megoldási portfóliónkat, és segít majd abban, hogy még több hozzáadott értéket szállítsunk a partnereinknek és ügyfeleinknek” – mondta Pócsai Zsolt, a Clico Hungary kereskedelmi igazgatója. 

"A Niagara Networksnél a közép- és kelet-európai piacokon való terjeszkedés is fókuszban van, épp ezért örömmel dolgozunk együtt a CLICO-val, mint a régió egyik vezető IT-megoldásszállítójával. Az együttműködés révén kiterjeszthetjük hatókörünket, hogy még több szervezetnek segítsünk átláthatóbbá és vizibilissé tenni a hálózataikat és digitális eszközeiket. A CLICO portfóliója stratégiailag tökéletesen illeszkedik a megoldásainkhoz, az erős szinergiának köszönhetően pedig sokkal magasabb szinten járulhatunk hozzá a szervezetek digitális átalakulása során felmerülő igények kielégítéséhez” - mondta Yigal Amram, a Niagara Networks globális üzletfejlesztési és értékesítési alelnöke.

A Niagara Networks globális stratégiájának részeként kiemelkedő fontosságú az egyedülálló szakértelemmel rendelkező partnerségekbe való befektetés. A Niagara Networks Channel Partner programjának és az Open Visibility Platform Technology Partners programjának a kombinációja egyedülálló alternatívát kínál a hozzáértő tanácsadó partnerek számára, hogy egy világszinvonalú kiberbiztonsági megoldást alakítsanak ki.

A CLICO Niagara Networks-szel kötött forgalmazási szerződése Közép- és Kelet-Európában érvényes.

 

A Niagara Networks-ről

A Szilícium-völgyi székhelyű Niagara Networks™ úttörő szerepet játszik az Open Visibility Platform™ kifejlesztésében, amivel a hálózatbiztonságban is égetően szükséges agilitást teszi mindenki számára elérhetővé. A Niagara Networks nagy teljesítményű, nagy megbízhatóságú hálózati vizibilitási és forgalomátviteli megoldásokat kínál a legmagasabb igényeket támasztó szolgáltatói és vállalati környezetekben egyaránt. A Niagara Networks megoldásait már a világ legismertebb és legjelentősebb hálózataiban használják és a biztonság- és hálózatüzemeltetési központok (SOC/NOC) számára végponttól végpontig tartó vizibilitást és azonnal használható forgalmi intelligenciát biztosítanak a fizikai és virtuális hálózatokban. További információért látogasson el a www.niagaranetworks.com weboldalra.

 

A CLICO-ról

A CLICO 1991 óta sikeresen népszerűsíti és vezeti be a globális piacvezetők innovatív megoldásait Lengyelországban és más közép- és kelet-európai országokban. A biztonság, a hálózatépítés és a menedzsment területére szakosodva a CLICO már a kezdetektől fogva az értéknövelt disztribúció mellett tette le a voksát, több mint 30 évnyi tapasztalattal a háta mögött pedig a világ vezető gyártóinak megoldásait teszi elérhetővé a partnerei és ügyfelei számára. Mindemellett edukálja a piacot és átfogó tanácsadási, és auditálási szolgáltatásokat kínál, amelyek minden típusú szervezetet támogatnak a kiberbiztonság magasabb szintre emelésének folyamatában.