Palo Alto Networks UTD workshop

2019-03-08

Kedves partnerünk,

szeretettel meghívunk a következő Palo Alto Networks - Ultimate Test Drive workshopunkra, aminek keretében lehetőséged nyílik személyes tapasztalatot szerezni a Palo Alto Networks újgenerációs tűzfalairól.

Ez a fél napos műszaki workshop remek alkalom arra, hogy szakképzett oktatónk segítségével néhány interaktív gyakorlaton keresztül közelebbről megismerkedj a Palo Alto Networks újgenerációs tűzfalaival. Lehetőséged lesz olyan security policy-k konfigurálására, amik granuláris láthatóságot biztosítanak, és lehetőséget adnak arra, hogy visszaszerezzük az irányítást a használt alkalmazások, az engedélyezett felhasználók és a hálózaton áthaladó forgalom felett.  

A workshopot a Palo Alto Networks mérnöke, Schulcz Norbert tartja. A workshop során megismerheted többek között hogyan lehet: egyes  felhasználók vagy felhasználói csoportok alapján alkalmazás alapú szabályokat létrehozni, az alkalmazások egyes funkcióit engedélyezni, míg más funkcióit blokkolni, olyan szabályrendszert beállítani, ami engedélyezi, kibontja, vizsgálja az SSL kapcsolatokat,  használni a Wildfire fenyegetettség-elemzést, hogy megakadályozhasson akár ismeretlen fenyegetéseket is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció>>

Időpont: 2019. március 8.


A tervezett időbeosztás:
09:00 - 09:30 Regisztráció
09:30 - 12:30 Demo - Workshop
12:30 - 13:30 Szendvicsebéd 

Laptopot hozzon magával!  

HelyszínClico Hungary iroda
Dévai Center irodaház, 1134 
Budapest, Dévai utca 26-28.


Az iroda 2-3 perc alatt megközelíthető a hármas metró Lehel téri megállójától, a 12-14-es villamos Dévai utcai megállójától, vagy Lehet téri végállomásától, vagy a 15 és 115-ös buszok Lehel tér (Gogol utca) megállójától, de az épülettömb Váci úti oldalán Bubi állomás is van.

Aki autóval érkezne, annak vagy a Dévai utcában, vagy a Kassák Lajos utcában javasolt helyet keresni, a parkolás önköltséges, a zóna száma 0134. 

Szeretettel várunk,

Üdvözlettel,
Clico Hungary