PROtACTION 2021 online információbiztonsági konferencia

2021-04-20


Az idei eseményen is ugyanúgy lehetőséget biztosítunk a szakembereknek, független szakértőknek, és az IT biztonság iránt érdeklődőknek a kapcsolatfelvételre, legújabb trendek és stratégiák megvitatására, ahogy ezt tettük korábbi rendezvényeinken. 
 
Ízelítő a program kínálatából:


Keynote - Nir Zuk, Founder, CTO, Palo Alto Networks

 Nir Zuk jelentős hálózatbiztonsági szakértelemmel és iparági tapasztalattal gazdagította a Palo Alto Networks-öt az elmúlt több mint 15 évben – a szakember az egyik társalapítója a cégnek. Ezt megelőzően a NetScreen Technologies CTO-ja volt, amit 2004-ben vásárolt meg a Juniper Networks. Korábban annak a OneSerure-nak volt a társalapítója és CTO-ja, amit úttörőként jegyeznek a behatolás-megelőző és -felderítő technológiai megoldások szállításában. 
Nir emellett a Check Point Software Technologies főmérnöke, valamint az SPI (stateful packet inspection), vagy más néven „dinamikus csomagszűrés” egyik fejlesztője volt.

Délután pedig két szekcióban SOC, threat hunting, viselkedéselemzés, incidenskezelés, kriptográfia, digitális transzformáció biztonsági kihívásai, felhőbiztonság, SASE és egyéb érdekes témákról fogunk beszélni.

konferencia weboldala folyamatosan frissül, a programok kapcsán a változtatás jogát fenntartjuk.
 
A konferencia napján vendégünk egy ebédre – a wolt.hu weboldalról választhat magának ebédet, a rendeléskor felhasználható kupont és a részleteket a konferencia reggelén osztjuk meg Önnel. 

Az ISACA Magyarország is képviselteti magát, a résztvevők CPE pontokat tudnak gyűjteni.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztráljon mihamarabb, biztosítsa be helyét az év kiemelkedő IT-biztonsági konferenciájára!

REGISZTRÁCIÓ >>>

Szeretettel várjuk!

Clico Hungary

Friss hírekért kövessen minket a LinkedIn-en!