SentinelOne XDR webinár, 2023. 10. 17.

2023-09-29

Az egyre komplexebbé váló informatikai környezetben a támadók és az általuk okozott incidensek könnyebben válnak észrevétlenné és könnyebben rejtőznek el a szegmentált eszközök között. A helyzeten az sem segít, hogy ezek az eszközök – legyen szó akár nyomtatóról vagy IoT apparátusról – gyakran mellőzik a végpontvédelmi megoldásokat, ami a támadók kezére játszik. A végpontvédelmi agent megoldások nélkül üzemelő eszközök ugyanis nemcsak az IT számára láthatatlanok, hanem a rajtuk keresztül zajló támadások és incidensek is észrevétlenek maradnak. Ha a beüt a krach, ezek az eszközök nem képesek központosított módon korrelált riasztásokat adni.

SentinelOne XDR (eXtended Detection and Response) végpontvédelmi koncepciója láthatóvá teszi a láthatatlant, ezáltal kritikus szerepet játszik a modern kiberbiztonság elérésében. Az XDR az IT-biztonság szempontjából több releváns megoldást egyesít. A felhasználók ezáltal egy sokkal komplexebb platformon követkhetik nyomon a különböző forrásokból származó korrelált, leszűkített és átlátható információt, ami nagyban csökkenti a biztonsági csapatok – erős –  terheltségi szintjét is.

A webináron az alábbi témák kerülnek górcső alá:
• Mi az XDR, miért fontos és mire használják?
• A kiberbiztonsági kihívások legyőzése a SentinelOne XDR segítségével
• Hogyan segíti a SentinelOne XDR a biztonsági magasabb szintre elmelését?
 
ElőadóAlmási Zsolt - Senior System Engineer, CISSP – Clico Hungary
Időpont: 2023. Október 17., 10:00


Csatlakozzon webinárunkhoz, ahol bemutatjuk a SentinelOne XDR megoldását és egy rövid demozás keretein belül a működését is.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük regisztráljon az alábbi regisztrációs gombra kattintva!