Sérülékenység menedzsment a Rapid7 Insight platformján webinár

2024-03-05

A NIS2 irányelv és a hazai Kibertantv új szabályozásokat és elvárásokat hoz a cégek életébe, amelyek közül a sérülékenységvizsgálat már megjelenik, mint kötelező felügyeleti és tevékenységi elem, amellyel a cégeknek foglalkozniuk kell. Azonban általánosságban nézve is, az IT biztonság területén felelősen gondolkodó vállalkozások számára létfontosságú és elvárt a rendszeres sérülékenységvizsgálat annak érdekében, hogy megelőzzék a bizalmas vállalati adatok elvesztését, ellopását, illetve megakadályozzák az ezekhez való illegális hozzáférést.

Rapid7 megoldása egy olyan modern Vulnerability Management Platformot kínál, amely képes egy komplex, dinamikus informatikai környezetet is figyelemmel kísérni, és akár perceken belül képes reagálni a problémák felfedezésekor.
Mindemellett megerősíti a hagyományos hálózati sérülékenységvizsgálatokat annak érdekében, hogy a komplexebb informatikai infrastruktúrákat is kezelni tudják és biztosítja a különböző biztonsági referenciaértékeknek való megfelelést is.


Csatlakozzon hozzánk 2024. március 6-án szerdán, és ismerkedjen meg a Rapid7 InsightVM sérülékenység menedzsment megoldásával!

Előadó: Foki Tamás, Clico Hungary, Senior System Engineer
Időpont: 2024.03.06. 14 óra
Regisztráció itt