Tufinnovate EMEA 2021 online konferencia

2021-05-20

Kedves Partnerünk, kedves Ügyfelünk!

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is online formában rendezik meg a Tufin*, Tufinnovate EMEA 2021 konferenciát, amire sok szeretettel várjuk Önt is! A virtuális eseményen interaktív módon találkozhat a Tufin szakértőivel, ügyfeleivel, partnereivel, tovább fejlesztheti a Tufin megoldásaival kapcsolatos szaktudását, újabb tagokkal bővítheti a kapcsolatrendszerét, és olyan hasznos ismereteket kaphat, amiknek a felhasználásával biztonságossá teheti ügyfelei, vagy saját hálózatát.

Az esemény időpontja: 2021. június 22-23.

Miért érdemes regisztrálni?

  • EGYÜTTMŰKÖDÉS: Lépjen kapcsolatba azokkal a hálózati-, felhős- és biztonsági szakemberekkel, akik a világ legnagyobb vállalatainál nap, mint nap azért fáradoznak, hogy fenntartsák az üzletmenet folytonosságát és eközben az IT hálózat biztonságát is garantálják.
  • OKTATÁS: Tanuljon az inspiráló előadásokból, esettanulmányokból és ötletekből. Az előadásokon szó lesz többek között a Tufin jövőképéről és ütemtervéről, ügyfél tapasztalatokról, lesznek mélyebb technikai előadások, valamint olyan témák, mint például a Zero Trust szemlélet, hybrid felhős környezet biztonsága, folyamatos megfelelőség biztosítása és a sebezhetőségek kezelése.
  • MEGÚJULÁS: Használja fel a Tufin fejlesztőitől és szakembereitől, vagy más Tufin felhasználóktól szerzett új ismereteit, hogy az ügyfelei, vagy a saját hálózatát átláthatóvá és automatizálhatóvá tudja tenni.

Tartson velünk Ön is!
 
*A Tufin vezető szerepet tölt be a hálózatbiztonsági szabályrendszerek automatikus változtatását támogató megoldások szállítói között. A megoldás lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy több gyártós, hibrid környezetben is automatizálni tudják a biztonsági szabályrendszerük átláthatóságát és szükséges változtatását, automatikusan minimálisra csökkentsék a nem megfelelő biztonsági szabályok okozta kockázatokat, valamint biztosítja, hogy az aktuális szabályrendszer minden esetben eleget tegyen az iparági megfelelőségi elvárásoknak.
 
A Tufin minden regisztrált látogatónak egy 20 Euro értékű ebédutalványt kézbesít az esemény kezdete előtt.
A konferenciáról itt található bővebb információ!
Regisztrálási lehetőség az alábbi linken keresztül lehetséges.