TXOne a CLICO értékesítési portfóliójában

2023-12-08

A CLICO – mint a legnagyobb regionális értéknövelt disztribútor – 1991 óta sikeresen népszerűsíti és vezeti be a globális piacvezetők innovatív megoldásait Lengyelországban és más közép- és kelet-európai országokban. A CLICO örömmel jelenti be, hogy a negyedik negyedévben stratégiai partnerségre lépett a TXOne Networks-el, így a CLICO az OT-natív kiberbiztonsági megoldások szállítójaként ismert TXOne Networks értéknövelt disztribútorává válik, amely az OT zero-trust módszertant alapul véve teszi lehetővé az ICS-környezetek megbízhatóságát és IT-biztonságát.

 

„Az ipari hálózatok aktív védelmi mechanizmusokkal támogatott IT-biztonsági monitorozása, lehetővé teszi az ipari folyamatokat irányító számítógépes rendszerek (beleértve a SCADA, PLC) ellen irányuló kibertámadások gyors felderítését és semlegesítését, megelőzve ezzel a súlyos következményekkel járó biztonsági incidenseket (például az áram-, gáz-, vízellátás stb. akadályozását, ökológiai katasztrófát, az eszközök károsodását, az emberek egészségkárosodását, halálát). A TXOne Networks portfóliója egyaránt tartalmaz hálózatalapú (EdgeFire, EdgeIPS) és végpontalapú (Stellar, Portable Security) megoldásokat, amelyek integrálódnak az ipari hálózatokban általában megtalálható különböző erőforrásokkal, hogy valós idejű, mélyreható kibervédelmet nyújtsanak mind a kritikus eszközök, mind az OT hálózatok számára” – mondta Almási Zsolt, a Clico Magyarország Senior System Engineere.

 

Mateusz Konkol, a TXOne Networks közép-kelet-európai értékesítési igazgatója hangsúlyozta a partnerség stratégiai jelentőségét. Mint mondta, "Vezető OT-kiberbiztonsági vállalatként tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos az üzletfolytonosság és az eszközök állandó működése, rendelkezésre állása. Ahhoz, hogy ezt a kitűzött célt elérhessük, erős és hozzáértő partnerekre van szükségünk. A CLICO, amely értékteremtő és szakértelemre épülő szemléletmódjáról ismert, tökéletesen egybevág a mi látásmódunkkal. Nagyon várjuk az együttműködést” - tette hozzá.

 

A CLICO TXOne-nal kötött forgalmazási szerződése Közép- és Kelet-Európában érvényes.