XM Cyber a CLICO értékesítési portfóliójában

2024-03-07

A CLICO – mint a legnagyobb regionális értéknövelt disztribútor – 1991 óta sikeresen népszerűsíti és vezeti be a globális piacvezetők innovatív megoldásait Lengyelországban és más közép- és kelet-európai országokban. A Clico örömmel jelenti be, hogy véglegesítette az XM Cyberrel kötött megállapodását, így a CLICO az XM Cyber értéknövelt disztribútorává vált a közép-kelet-európai piacon, a portfóliója pedig a kiberfenyegetések folyamatos felügyeletére és kezelésére szolgáló (CTEM) megoldásokat nyújtó XM Cyber megoldásaival bővült.

„Ha példának veszünk egy valós céget, akkor lehetséges, hogy ennek a vállalkozásnak annyi sebezhetőséget kell a mindennapokban kezelnie, hogy az már szinte megoldhatatlan. Azt látjuk, hogy az XM Cyber platformot használó szervezetek óriási előnyökhöz jutnak, amikor ezzel a kihívással szembesülnek. Az APT-k (Advanced Persistent Threats) elleni hatékony küzdelemmel, valamint a potenciális biztonsági kockázatok folyamatos elemzésével és azonosításával védekezhetnek az összetett támadások ellen, miközben csökkentik a biztonsági szint létrehozásával és üzemeltetésével kapcsolatos költségeket.” – mondta Almási Zsolt CISSP, a CLICO Hungary mérnöki csoportvezetője.

Az XM Cyber vezető szerepet tölt be a folyamatos fenyegetéskezelés (Continuous Threat Exposure Management – CTEM) területén, innovatív megoldásokat kínálva a kiberfenyegetések folyamatos nyomon követésére és kezelésére. A platform egyedülálló képességeket biztosít helyi- és felhős informatikai környezetek átfogó védelméhez. A teljes infrastruktúra mélyreható átláthatóságát, intelligens elemzési mechanizmusokat és riportolási lehetőségeket nyújt, lehetővé téve a biztonsági költségvetés optimalizálását és a biztonsági csapatok számára a célzott intézkedések végrehajtását.

Az Attack Path Management (APM) képesség lehető teszi a támadási útvonalak kezelését, így biztosítva az informatikai környezet folyamatos felügyeletét és elemzését. Az APM kiemelkedő előnyei közé tartozik az egyes infrastruktúrákhoz való rugalmas és könnyen testre szabható illeszkedés, valamint az egyszerű kezelhetőség.

„A CLICO stratégiája, piaci ismeretei és innovatív megközelítése összhangban van az XM Cyber elképzeléseivel, miszerint a legjobb partnerekkel együttműködve nagyszerű megoldásokat és szolgáltatásokat valósít meg, hogy valódi értéket nyújtson a vállalatoknak és az MSSP-knek” – nyilatkozta Shoshi Leibovits, az XM Cyber kelet európai értékesítési igazgatója.

A CLICO XM Cyberrel kötött forgalmazási szerződése Közép- és Kelet-Európában érvényes.