Armis a CLICO disztribúciós portfóliójában

2020-06-09

A CLICO egy szakosodott, értéknövelt disztribútor, amely több mint 27 éve sikeresen vezet be és népszerűsít piacvezető és innovatív megoldásokat Lengyelországban és más közép- és kelet-európai országokban, így Magyarországon is. 2020 májusában a CLICO véglegesítette az Armisszal kötött megállapodását, ezzel egy olyan megoldás került a kínalatba, amely részletes betekintést ad az IoT-eszközökkel kapcsolatos forgalmak terén, és lehetővé teszi a különböző eszközök biztonságos üzemeltetését.

 

"A modern vállalkozások digitalizációja során egyre több nem hagyományos IT-eszköz csatlakozik a hálózatokhoz, és az ezzekkel járó potenciális kiberbiztonsági kockázati szint is folyamatosan emelkedik. Ezeket az eszközöket gyakran nevezik IoT (tárgyak internete), IoMT  (orvosi eszközök internete) és IIoT  (ipari eszközök internete) néven is. Ezért különösen fontos számunkra az Armisszal való együttműködés. Az Armis egy agentek nélküli biztonsági platform, amely megvédi a szervezeteket a nem felügyelt és az IoT-eszközök kiberfenyegetéseitől" –  mondta Csinos Tamás, a CLICO magyarországi country managere.

 

"Nagy örömmel jelentjük be a CLICO-val való partnerséget, amelynek köszönhetően felgyorsítjuk globális terjeszkedésünket, és Európa-szerte kiépítjük az értékesítési csatornáinkat. Már dolgoztam a Clicóval ezelőtt, és alig várom, hogy együtt dolgozhassunk újra. A Clico piaci jelenléte, partnerkapcsolatai, technikai szakértelme és legfőképpen a csapatszelleme miatt megbízható tanácsadónak számít. Ezzel az új partnerséggel, az Armis és a CLICO segít megvédeni a szervezeteket a fenyegetésektől és a növekvő kockázatoktól  a mi ügynök nélküli biztonsági platformunkkal, amely felfedezi az eszközöket, nyomon követi a viselkedésüket, észleli a fenyegetéseket és lépéseket tesz, hogy megvédje a szervezetet" – kommentálta a megállapodás hírét Paul Davis, az Armis EMEA régióért felelős alelnöke.

 

"Dinamikus, gyorsan növekvő, ügynök nélküli IoT-biztonsági startupként az Armis elismeri a kelet-európai piac hatalmas potenciálját. Ezért döntöttünk úgy, hogy terjeszkedünk ezen a területen, és együttműködünk egy olyan tapasztalt értéknövelő forgalmazóval, mint a CLICO" – tette hozzá Robert Zelazo, kelet-európai regionális igazgató.

 

A 2015-ben alapított Armis példanélküli passzív eszközleltárt, kockázatkezelést, valamint incidensészlelést és incidensekre történő reagálást biztosít. A platform magja az Armis Device Knowledgebase. Ez a világ legnagyobb felhőalapú, crowd source eszközviselkedési tudásbázisa, amely pillanatnyilag 230 millió eszközt követ nyomon, és folyamatosan növekszik. Az Armis székhelye Palo Altóban van, Kaliforniában.

 

Tudjon meg többet:

https://www.armis.com/

vagy

https://clico.hu