Armis

Az Armis olyan platform, amely felismeri és figyeli a tágabb értelemben vett „Internet of Things” eszközöket, amelyeket csak korlátozott mértékben vagy sehogy sem lehet felügyelni. Az Armis lehetővé teszi olyan eszközök felismerését, amelyekről a szervezet nem szerzett tudomást (ilyenek például a televíziók, IP-kamerák, VoIP-telefonok, illetve az alkalmazottak saját eszközei), valamint az ezek hálózati jelenlétével járó kockázat felmérését. Segítségével katalogizálhatók a gyógyászati eszközök (tomográfok, röntgengépek) és az ipari eszközök (PLC-k), amelyek a jellegüknél fogva az IT-biztonsági csoportok hatáskörén kívül vannak. Az integrációs lehetőségek széles körének (pl. Check Point Software Technologies, Aruba Networks, Rapid7) köszönhetően automatizálhatóvá teszi a biztonsági válaszlépéseket az adott eszköz osztályozása alapján.

Bővebb információ:

https://www.armis.com/

Leírás

Device visibility

FENYEGETÉSEK FELISMERÉSE ÉS REAGÁLÁS - észleli az ártó szándékú viselkedést, és reagál az incidensekre fertőzött nem kezelt eszközök esetén (integráció tűzfalakkal, switchekkel stb.)

LÁTHATÓSÁG ÉS ESZKÖZNYILVÁNTARTÁS - passzívan figyeli a hálózaton lévő összes eszközt, és biztosítja a kezelt és a nem kezelt eszközök, köztük az IoT-eszközök láthatóságát.

Hasznos anyagok