Az Opengear ezentúl a CLICO disztribúciójának része

2020-07-13

A 2004-ben alapított Opengear olyan megoldásokat nyújt, amelyek lehetővé teszik a hálózati eszközök koordinációját és távoli, megszakítás nélküli kezelését adatközpontokban és távoli helyeken egyaránt. Az ajánlatban elérhető fejlett konzol szerverek biztosítják a sávon kívüli kommunikációt a „Failover To Cellular” (átkapcsolás mobilhálózatra) funkció által, az LTE hálózaton és a standard hálózati interfészeken, az egyszerű és gyors implementálást a Zero Touch Provisioning segítségével, valamint a RESTful API-t használó egyéb eszközökkel történő interoperabilitást. Nagy mértékű implementációk esetén a Lighthouse Centralised Management rendszer lehetővé teszi a hálózati infrastruktúrához történő hitelesített és titkosított hozzáférést, amelynek köszönhetően a telephelyen vagy adatközpontban való fizikai jelenlét nélkül végezhetők el a gyors diagnosztikák.

 

„A CLICO-val létrejött partnerkapcsolatunkat remek lehetőségnek látjuk arra, hogy a Lengyelországban és Közép-Európában lévő vállalkozások számára rugalmas hálózati megoldásokat biztosíthassunk. A CLICO szakértelmének és a térségen belüli viszonteladói hálózatának köszönhetően csapatunk számára lehetőség nyílik jelenlétünk kibővítésére az EMEA régió országaiban”, jegyezte meg Mark Hughes, az Opengear EMEA-régió csatornájának vezetője. „Az automatizáció, a hálózati rugalmasság és biztonság vezető innovátoraként az Opengear várakozással tekint a CLICO-val történő együttműködésre és arra, hogy piacvezető megoldásainkat és szakértelmünket új üzletek elnyerésénél kamatoztathassuk.”

 

CLICO —  specializált, hozzáadott értéket képviselő disztribútor, amely 1991 óta hatékonyan dolgozik globális piacvezetők innovatív megoldásainak bevezetésén és népszerűsítésén Lengyelországban és Közép-Európa más országaiban.

A CLICO Opengearre vonatkozó disztribútori szerződése Lengyelországban és Közép-Európa országaiban érvényes.

További információk az Opengear szolgáltatásairól:  https://opengear.com/