INGYENES SENTINELONE EDR-LICENCEK

2020-12-09

A SentinelOne - a teljeskörű végponti észlelési és reagálási (EDR) megoldások szolgáltatója, akivel a CLICO március elején disztribúciós megállapodást kötött - ingyenes hozzáférést biztosít a SentinelOne Core platformhoz a COVID-19 vírusjárvány idején, hogy védelmet biztosítson bármilyen méretű cégek számára mesterséges intelligenciával működtetett, natív felhőalapú technológiával, amely önállóan azonosítja és hárítja el a kibertámadásokat - és akár másodpercek alatt üzembe helyezhető.

„Miközben a világnak szembe kell benéznie a koronavírus-járvánnyal, fontos, hogy továbbra is biztosítsuk az internet és az eszközök védelmét, különösképp amiatt, mert számos cég kényszerült rendkívül gyorsan az otthoni munka lehetőségének megteremtésére” - mondta Tomer Weingarten, a SentinelOne vezérigazgatója és társalapítója. „Ezekben a nehéz időkben a SentinelOne nem fogja hagyni, hogy a kiberbűnözők előnybe kerüljenek a célpontok minden eddiginél nagyobb sebezhetősége miatt, főleg az üzleti és egészségügyi szektorokban. A SentinelOne ingyenessé tétele hozzájárul, hogy a szervezetek a biztonságot helyezhessék előtérbe, és megállíthassák a támadókat, akik a jelenlegi globális helyzetet igyekeznek kihasználni. A teljes SentinelOne csoport támogatja ígéretünket, hogy a szükség idején segítsünk minden lehetséges módon.”

A SentinelOne felhőalapú platformja a zökkenőmentes kiterjedésnek köszönhetően egyaránt alkalmas azoknak a cégeknek és alkalmazottaknak a hatékony védelmére, akik gyorsan igyekeznek átállni a távmunkára, akár saját, akár vállalati eszközzel dolgoznak. Az ingyenes ajánlat részeként a SentinelOne a következőket biztosítja:

  • SentinelOne Core: Mesterséges intelligenciával működtetett megelőzés, észlelés és automatizált reagálás egyetlen önálló, könnyű szoftverügynökben; öröklött vírusirtó cseréje Windows, Mac és Linux operációs rendszerek között, csatlakozási- és hálózati függőség nélkül.
  • Telepítési szolgáltatások: távoli segítség a gyors telepítés és személyre szabott konfigurációk biztosítása érdekében.

A SentinelOne annyi licencet biztosít a cégek számára, amennyire szükségük van - korlátozások nélkül.

Számos kiberbűnözői csoport kihasználja a COVID-19 által okozott körülményeket azért, hogy új rosszindulatú szoftvereket szállítsanak, és új technológiákat teszteljenek. A SentinelOne által szabadalmaztatott ActiveEDR lehetővé teszi a biztonsági csoportok számára, hogy gyorsan megértsék egy-egy lehetséges behatolás kontextusát és alapvető okait, és hogy önállóan reagáljanak rá; ezáltal kulcsfontosságú szolgáltatást nyújt a kiberbiztonsági szakembereknek, akik ebben a nehéz időszakban igyekeznek helytállni zűrzavaros munkahelyi körülmények között, ami könnyen új biztonsági résekhez vezethet. A munkavállalók túlnyomó többsége megváltoztatja szokásait és körülményeit, így a világ kereskedelmének, kommunikációjának és kreativitásának védelme soha nem volt még ennyire kritikus.

A SentinelOne platformja elérhető lesz ingyenes használatra 2020. május 15-ig, péntekig.

Kattintson az alábbi linkre: www.sentinelone.com/lp/covid-19 hogy feliratkozzon, és megtudjon további részleteket a SentinelOne ingyenes ajánlatáról,  vagy lépjen velünk kapcsolatba:

Clico Hungary
Nagygyörgy Richard
+36 70 603 8653
sentinelone@clico.hu