Ismét bővült a portfóliónk

2021-05-28

A Recorded Future megoldása a gyorsabban és pontosabban működő biztonsági környezet kialakítása érdekében teljesen új és egészen más módon rendszerezi és elemzi a fenyegetési adatokat.
A biztonsági hírszerzési platform páratlan mennyiségű, a biztonsági részlegek számára a döntéshozatalhoz nélkülözhetetlen kontextuális információval szolgál. A gépi analitikát emberi elemzéssel és szakértelemmel ötvözve felülmúlhatatlan információforráshoz jutunk, amely számos különféle csatornából – így például az interneten szabadon elérhető forrásokból, a dark webről, valamint kizárólagos műszaki forrásokból is – gyűjti az adatokat.

Bővebb információért látogass el az oldalunkra: https://clico.hu/vendors/recordedfuture vagy írj a recordedfuture@clico.hu email címre.

Az IronNet a hálózati anomáliákat észlelő és azokra reagáló (NDR) megoldások, valamint a Collective Defense megoldások vezető szállítója. Ezzel a megállapodással a CLICO az IronNet legfejlettebb és legnehezebben felderíthető kibertámadások felderítésére és megelőzésére tervezett platformjával gazdagítja a biztonsági portfólióját, melynek segítségével megelőzhetők a közszfrérát és a magánszektort továbbra is sújtó incidensek.
A fenyegetések elleni védelem terén az IronNet feladata a támadások megakadályozása, nem pedig a bekövetkezett támadások elemzése Ahhoz, hogy az ilyen támadások megakadályozhatók legyenek, először fel kell őket fedezni a hálózati forgalomban.  Amikor egy támadónak sikerül behatolnia a hálózatba, fontos a fejlett viselkedésalapú elemzés, a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia alkalmazása, hogy már a támadás korai stádiumában azonosítható legyen a fenyegető viselkedés, helyreállítható legyen a szervezet működése, és kontrollálhatók legyenek a potenciális költségek és veszteségek.
 
Bővebb információt itt találsz: 
https://clico.hu/vendors/ironnet
Kérdés esetén írj nekünk az ironnet@clico.hu email címre!


„Az ipari automatizálás természetesen nem újkeletű dolog, ám ez a terület sokáig önállóan, az informatikától függetlenül fejlődött. Az elkülönítésen alapuló védelem elmélete azonban már rég megdőlt: a felügyelet, a jelentéskészítés és a távoli hozzáférés igénye kikényszerítette azt, hogy a szervezet informatikai hálózatához vagy közvetlenül az internethez csatlakoztassák az ipari automatizálási megoldásokat. Az OT-hálózatok védelmének feladatát gyakran átruházzák az IT-részlegre, és ez komoly kihívások elé állítja az ott dolgozókat. Az üzemeltetési technológia (OT) célja a biztonság és az üzletmenet- folytonosság fenntartása.; itt nem lehet csak úgy újraindítani az eszközöket, vagy hibajavítás telepítésekor leválasztani a hálózatról őket, mint az IT egyéb területein, mert ez hatalmas anyagi károkat okozhat és veszélyeztetheti az emberi egészséget és életet. A mélyreható forgalmi elemzésen és gépi tanuláson alapuló, teljesen passzív módon működő SCADVANCE XP megoldás tökéletesen megfelel az olyan vállalkozások igényeinek, amelyek hatékonyan szeretnék megvédeni az OT-infrastruktúrájukat a rendszerek működését destabilizáló kiberfenyegetésektől és rendellenességektől. A megoldás a potenciális célpontok és a lehetséges támadási mechanizmusok azonosításával deríti fel a lappangó incidenseket.” – magyarázta Németh Mónika, a CLICO biztonsági szakembere.

Még több információt találsz az oldalunkon: https://clico.hu/vendors/icsec vagy írj az icsec@clico.hu címre.

Friss hírekért kövess minket a LinkedIn-en!