IronNet Cybersecurity

Az egyes incidensek valós időben történő elemzését lehetővé tévő IronDefense-nek köszönhetően az IronNet megoldásai átfogó képet adnak a hálózati forgalomról. Ennek az elemzésnek az eredményei megoszthatók az IronDome-ökoszisztémában, így az egész környezet (például adott gazdasági ágazat vagy nemzeti szint) értesíthető a hasonló fenyegetésekről, és az összegyűjtött adatokba anonim módon betekinthetünk..

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: https://www.ironnet.com/

Leírás

NDR

IRON DEFENSE - a hálózati forgalom valós időben történő elemzésére szolgáló megoldás, amely a gépi tanulás, a mesterséges intelligencia és a viselkedéselemzés mechanizmusait kombinálva lehetővé teszi a hálózati viselkedés gyors elemzését, és a veszélyes fenyegetések események formájában történő gyors azonosítását. Az IronDefense a veszélyes incidensek rangsorolásában az IronNet tapasztalatára és szakértelmére épül, hogy javítsa a Security Operations Center (SOC) teljesítményét. Lehetővé teszi a biztonsági személyzet tagjai számára, hogy gyorsan eljussanak az incidens elemzésétől annak helyes besorolásáig, és ezzel egy időben gyorsan és közvetlenül hozzáférhessenek az incidens forrásaihoz is. Mindezek az információk közvetlenül elérhetők az IronDefense megoldásban. Az IronDefense jól integrált hardver- és szoftverösszetevőkön alapul. Felépítését tekintve kétrétegű megoldás, amely egy (a hálózatból adatok begyűjtésére szolgáló) érzékelőből és az (analitikai modul szerepét betöltő) úgynevezett háttérmodulból áll. A hardveres háttérmodul a helyben telepített megoldás biztonságos és költséghatékony alternatív lehetőségeként AWS-felhőbeli megoldással is kiváltható.

IRON DOME - a piacon az első olyan automatizált megoldás, amely közös védelmi architektúrában kapcsolja össze a hasonló iparágakban, ellátási láncokban vagy földrajzi területeken működő szervezeteket és cégeket annak érdekében, hogy az állami és magánszervezetek egymással együttműködve erősíthessék kiberbiztonságukat. Az IronDome lehetővé teszi a fenyegetésekkel kapcsolatos információk anonim megosztását, és erősíti a fenyegetések felderítésének, illetve az azokra való reagálásnak a képességét az egymással összekapcsolt szervezetek közösségében. Az egyes IronDefense-rendszerek egymással is összekapcsolhatók, ha a szereplők kollektív védekezést szeretnének megvalósítani. A termék a fenyegetésekkel kapcsolatos információk gyors nyilvánosságra hozatalával és a legmodernebb elemzési mechanizmusokkal ér el minden eddiginél nagyobb mértékű hatékonyságot a kollektív védekezés terén. Az IronDefense-rendszerre épülő megoldás valós időben nyújt betekintést a közösségben újonnan megjelenő fenyegetésekre. E megközelítésnek köszönhetően az IronDome lehetővé teszi, hogy a támadás helyétől függetlenül az IronDome-közösség bármely tagja elemezhesse és kezelhesse a támadást. Ez teszi az IronDome-ot olyan alapvető elemmé, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az IronNet megalkothasson egy kollektív védelmi ökoszisztémát.

Hasznos anyagok