Gyártóink

Settings
vendors
Tartalom
Arista Networks

Az Arista Networks nagy teljesítményű adatközpontokhoz és felhőalapú informatikai környezetekhez kínál switcheket. A beépített eszközmechanizmusoknak köszönhetően lehetőség van nagymértékű skálázhatóságra, és páratlan automatizálás megvalósítására, amiknek a segítségével a berendezések karbantartási költségei jelentős mértékben csökkenthetők. Az Arista EOS (Extensible Operating System) hálózati operációs rendszert a rendkívül széles interfész skálájáról ismerik, ami lehetővé teszi a swicthek mély integrációját különböző finomhangoló, megfigyelő és menedzsment rendszerekkel. Az Arista kínálatában lévő összes switch, tervezéséből adódóan alkalmas az adatközpontban való működésre.

Fidelis Cybersecurity

A kiberbiztonsági megoldásokat nyújtó Fidelis Cybersecurity vállalatot 2002-ben alapították az Amerikai Egyesült Államokban. A Fidelis vezető szerepet tölt be az automatizált észlelést és reagálást magukban foglaló megoldások terén. A Fidelis Elevate platform jelentős mértékben javítja a biztonsági részlegek hatékonyságát és eredményességét. Az alábbi tényezők viszik sikerre a fenyegetettségek, az adatszivárgás és a számítógépes kémkedés teljes spektruma ellen vívott harcot:

Forescout

A Forescout a hálózati hozzáférések menedzselésével és vezérlésével kapcsolatos kérdésekre nyújt megoldást. A CounterACT a szokványos hálózati hozzáférés-vezérlésen (NAC) alapuló technológiákkal szemben szoftverügynöket nem igénylő megoldás, amely információtechnológiai hálózatokra és ipari vezérlőrendszerek hálózataira (SCADA/ICS) csatlakoztatott eszközök érzékelését, felismerését és működésének szabályozását teszi lehetővé. Támogatja a heterogén hálózati infrastruktúrát, lehetővé teszi az ügyfelek által leginkább kedvelt hálózati termékek használatát, és ezzel rugalmas platformot teremt – a 802.1x szabványcsaládnak megfelelő hitelesítéssel vagy anélkül.

Gemalto - Thales Group

Thales/Gemalto offers cryptographic protection of data regardless of the place and storage method. Its portfolio includes:

Imperva

Az Imperva célja egyszerű: a vállalkozás prosperitásának védelme.

Juniper Networks

A Juniper Networks alapításakor a hálózatok egyszerű, ám roppant erős jövőképe lebegett a szemünk előtt: „Kössünk össze mindent! Tegyük elérhetővé mindenki számára!” Ebben a felfogásban testesül meg a cég elkötelezettsége, és a Juniper valamennyi munkatársa ennek szellemében végzi munkáját nap mint nap.

MICROSENS

Megoldások optikai és rezes kapcsolatok kiépítéséhez irodai környezetbe.

MobileIron

A MobileIron könnyű telepíthetőséget és teljeskörű megközelítést kínál a mobilitás biztonsága érdekében iOS, Android, MacOS és Windows 10 platformokra. Ráadásul helyben telepítve, vagy felhőből is elérhető.

Rubrik

A Rubrik egy forradalmian új megközelítés a legkorszerűbb technológiákat magukban foglaló és nagymértékben virtualizált adatközpontokban tárolt létfontosságú erőforrások védelmére.

Tufin

A Tufin vezető szerepet tölt be a biztonsági életciklus-menedzsment megoldások szállítói között. A biztonsági életciklus-menedzsment megoldások lehetővé teszik a cégek számára, hogy költséghatékony módon menedzseljék hálózatvédelmi szabályrendszerüket, megfeleljenek a szabályozási standardoknak, és minimálisra csökkentésék a kockázatokat.