Gyártóink

Settings
vendors
Tartalom
Arista Networks

Az Arista Networks nagy teljesítményű adatközpontokhoz és felhőalapú informatikai környezetekhez kínál switcheket. A beépített eszközmechanizmusoknak köszönhetően lehetőség van nagymértékű skálázhatóságra, és páratlan automatizálás megvalósítására, amiknek a segítségével a berendezések karbantartási költségei jelentős mértékben csökkenthetők. Az Arista EOS (Extensible Operating System) hálózati operációs rendszert a rendkívül széles interfész skálájáról ismerik, ami lehetővé teszi a swicthek mély integrációját különböző finomhangoló, megfigyelő és menedzsment rendszerekkel. Az Arista kínálatában lévő összes switch, tervezéséből adódóan alkalmas az adatközpontban való működésre.

Fidelis Security

A kiberbiztonsági megoldásokat nyújtó Fidelis Cybersecurity vállalatot 2002-ben alapították az Amerikai Egyesült Államokban. A Fidelis vezető szerepet tölt be az automatizált észlelést és reagálást magukban foglaló megoldások terén. A Fidelis Elevate platform jelentős mértékben javítja a biztonsági részlegek hatékonyságát és eredményességét. Az alábbi tényezők viszik sikerre a fenyegetettségek, az adatszivárgás és a számítógépes kémkedés teljes spektruma ellen vívott harcot:

Forescout

A Forescout a hálózati hozzáférések menedzselésével és vezérlésével kapcsolatos kérdésekre nyújt megoldást. A CounterACT a szokványos hálózati hozzáférés-vezérlésen (NAC) alapuló technológiákkal szemben szoftverügynöket nem igénylő megoldás, amely információtechnológiai hálózatokra és ipari vezérlőrendszerek hálózataira (SCADA/ICS) csatlakoztatott eszközök érzékelését, felismerését és működésének szabályozását teszi lehetővé. Támogatja a heterogén hálózati infrastruktúrát, lehetővé teszi az ügyfelek által leginkább kedvelt hálózati termékek használatát, és ezzel rugalmas platformot teremt – a 802.1x szabványcsaládnak megfelelő hitelesítéssel vagy anélkül.

Thales

A Thales-csoport technológiailag fejlett megoldásokat kínál a szárazföldi közlekedés, a védelem és a biztonság, a repülés és az űrkutatás területén. A Gemaltóval történt egyesülésnek köszönhetően a termékkínálat kibővült olyan IT-biztonsági megoldásokkal, mint az adattitkosítás, a többfaktoros azonosítás, valamint a hozzáféréskezelés és a digitális identitáskezelés.

Imperva

Az Imperva célja egyszerű: a vállalkozás prosperitásának védelme.

Juniper Networks

A Juniper Networks alapításakor a hálózatok egyszerű, ám roppant erős jövőképe lebegett a szemünk előtt: „Kössünk össze mindent! Tegyük elérhetővé mindenki számára!” Ebben a felfogásban testesül meg a cég elkötelezettsége, és a Juniper valamennyi munkatársa ennek szellemében végzi munkáját nap mint nap.

MICROSENS

Megoldások optikai és rezes kapcsolatok kiépítéséhez irodai környezetbe.

Rubrik

A Rubrik egy forradalmian új megközelítés a legkorszerűbb technológiákat magukban foglaló és nagymértékben virtualizált adatközpontokban tárolt létfontosságú erőforrások védelmére.

Tufin

A Tufin vezető szerepet tölt be a hálózatbiztonsági szabályrendszerek automatikus változtatását támogató megoldások szállítói között. A megoldás lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy több gyártós, hibrid környezetben is automatizálni tudják a biztonsági szabályrendszerük átláthatóságát és szükséges változtatását, automatikusan minimálisra csökkentsék a nem megfelelő biztonsági szabályok okozta kockázatokat, valamint biztosítja, hogy az aktuális szabályrendszer minden esetben eleget tegyen az iparági megfelelőségi elvárásoknak.

Exabeam

The Exabeam security management platform Built on advanced data science, deep security expertise, and proven open source big data solutions.

SailPoint Technologies

A SailPoint Technologies vállalatot 2005-ben alapították az Amerikai Egyesült Államokban. Hosszú évek óta nemzetközi piacvezető az identitás- és hozzáférés-kezelési (IAM) termékek piacán. A SailPoint termékeivel koherens és a szervezet egészére kiterjedő házirend alakítható ki az adatokban, az alkalmazásokban és az infrastruktúrában testet öltő erőforrások hozzáférésének menedzselésére.