Gyártóink

Settings
vendors
Tartalom
Cryptme

Cryptme is the only solution available on the market whose main function is to provide a discrete voice connection that cannot be intercepted (eavesdropped) or recorded digitally or analog. The use is similar to using a regular cell phone. The creation of an additional access terminal is necessary to ensure proper operation. Communication is only possible with a person with a similar set and access to the service.

SentinelOne

A SentinelOne teljeskörű végpontvédelmi (EDR) megoldással szolgál, amely reagál a napjainkban felmerülő végponti fenyegetésekre, például a zsarolóprogramokra és a nulladik napi támadásokra. A SentinelOne által kifejlesztett megoldás megvédi az alkalmazottak számítógépeit, a szervereket, illetve a felhőben lévő virtuális gépeket és konténereket. A kockázatmegelőzés és az incidenskezelés valamennyi szakaszára kiterjed — vagyis a fenyegetések azonosítására, az incidensekkel szembeni védelemre, azok észlelésére és a válaszlépésekre, továbbá a rendszer helyreállítására a biztonság sérülése esetén —, így megfelel az SOC- és CSIRT- / CERT-egységek követelményeinek.

Armis

Az Armis olyan platform, amely felismeri és figyeli a tágabb értelemben vett „Internet of Things” eszközöket, amelyeket csak korlátozott mértékben vagy sehogy sem lehet felügyelni. Az Armis lehetővé teszi olyan eszközök felismerését, amelyekről a szervezet nem szerzett tudomást (ilyenek például a televíziók, IP-kamerák, VoIP-telefonok, illetve az alkalmazottak saját eszközei), valamint az ezek hálózati jelenlétével járó kockázat felmérését. Segítségével katalogizálhatók a gyógyászati eszközök (tomográfok, röntgengépek) és az ipari eszközök (PLC-k), amelyek a jellegüknél fogva az IT-biztonsági csoportok hatáskörén kívül vannak. Az integrációs lehetőségek széles körének (pl. Check Point Software Technologies, Aruba Networks, Rapid7) köszönhetően automatizálhatóvá teszi a biztonsági válaszlépéseket az adott eszköz osztályozása alapján.

Opengear (a DIGI vállalatcsoport része)

A DIGI részét képező Opengear olyan terminálszervereket szolgáltat, amelyek lehetővé teszik távoli hálózati infrastruktúrák elérését akkor is, ha az alapvető kommunikációs eszközben hiba merül fel (meghibásodás vagy konfigurációs hiba). A terminálszerverek segítségével lehetővé válik az elosztott hálózati infrastruktúrák távoli kezelése anélkül, hogy szükség lenne a mérnökök folyamatos jelenlétére az egyes helyszíneken, emellett pedig drasztikusan csökken a mérnökök különböző részlegek közötti utazásainak szükségessége.

DIGI International

A Digi International a széleskörben „Dolgok internete”-ként (IoT) ismert eszközök és rendszerek összekapcsolására szolgáló megoldások elismert szállítója. A kínálatában megtalálhatók 3G, LTE és 5G Ready képes routerek, melyek alkalmasak irodák, értékesítési pontok, kedvezőtlen környezeti adottságokkal (például szélsőséges hőmérséklet, ütődés, rázkódás, porszennyezés) rendelkező ipari folyamatirányítási rendszerek (ISC, SCADA) kiszolgálására, valamint GSM-modullal és kriptográfiai processzorral felszerelt logisztikai járműparkot üzemeltetők számára is. A Digi a kapcsolat folyamatosságának biztosítását tekinti elsődlegesnek megoldásaiban, ezért vannak a routerein magas fokú rendelkezésre állást biztosító elemek, például két LTE-modem és két SIM-kártya-foglalat. A Digi kínálatában USB- és soros (RS232/422/428) elosztók (hubok), átalakítók és terminálszerverek is megtalálhatók, amelyek az LTE-routerekkel együtt biztosítanak részvételt az IoT technológiai forradalmában.

Pointsharp (Cryptshare)

A Pointsharp európai kiberbiztonsági vállalatot 2006-ban, Svédországban alapították. A vállalat megoldásai lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy felhasználóbarát módon védjék az adatokat, a személyazonosságot és a hozzáférést egyaránt. 2022-ben a Pointsharp megvásárolta a biztonságos fájltárolással (a munkavállalók, valamint a szerződő felek közötti biztonságos fájlmegosztás) foglalkozó német Cryptsharet.

Recorded Future

A Recorded Future biztonsági hírszerzési platformja olyan egyedi megoldás, amely azzal teszi gyorsabbá a biztonsági műveleti központ (SOC) munkáját, hogy példátlan mennyiségű ismeretet közöl a kiberfenyegetettségi helyzetről. A termék teljes egészében fejlett adatelemzési algoritmusokkal elemezi mind a kiszámítható, mind a strukturálatlan formátumú adatokat. A tartalom bővítése érdekében a Recorded Future a természetes nyelvfeldolgozás szabadalmaztatott algoritmusaira épít, amelyekkel a rendszerbe valós időben betáplálhatók a többek között a sajtóközleményekből, közösségi médiacsatornákból, tudományos értekezésekből, kutatások jelentéseiből, illetve számos (a dark és deep weben fellelhető) hekkerfórumból származó adatok is. A platform ezzel egyidejűleg különféle reputációs adatbázisokból (például sérülékenységi adatbázisokból) származó adatokat is folyamatosan figyel és elemez, valamint az Insikt Group elnevezésű kiberbiztonsági kutatóközpont munkájának eredményeivel gazdagítja a tartalmat. A Recorded Future technológiájával automatikusan megállapíthatók a különböző (850 ezernél is több) forrásból származó adatok közötti összefüggések, illetve 6 milliárdnál is több entitásra vonatkozóan pontosan leírható a biztonsági helyzet és az azzal kapcsolatos problémakör. A technológia teljes egészében hozzáférhető és könnyen kezelhető módon mutatja meg a vizsgálati eredményeket.

GREYCORTEX

GREYCORTEX is a producer of solution dedicated to network monitoring and detection, based on its work, any anomalies and incidents occurring in IT environments. The company was founded in 2016 and has quickly become one of the leading providers of this type of solutions, as noted by Gartner in their latest report "Representative Vendor in the 2020 Market Guide for Network Detection and Response", focusing on NBA (Network Behavior Analysis) solutions. GREYCORTEX is characterized by innovation, it uses latest technology in the form of advanced AI / ML engines and behavioral models to build its products.

SCIRGE

A Scirge az első és egyetlen jelenleg ismert technológia, amely képes az alkalmazottak és a vállalat online regisztrációit webalkalmazás és account szinten is monitorozni, leltárat képezni a vállalat által használt felhőszolgálatásokról és az abban létrejött hozzáférésekről.

Ivanti

Az Ivanti 2020 végén felvásárolta a MobileIron és a Pulse Secure vállalatokat, amik az Ivanti Security Solutions név alatt működnek tovább, egyelőre változatlan kínálattal.

Netskope

Az amerikai Netskope vállalat portfóliójának fókuszában a SASE (Secure Access Service Edge) áll. A platform magában foglalja a biztonságos webes átjárót (SWG), a felhőalapú hozzáférés-védelmi ügynököt (CASB), a tartománynévrendszert (DNS), az adatvesztés-megelőzést (DLP), a tűzfalat, mint szolgáltatást (FWaaS) és távoli böngésző -elkülönítési képességeket is. Ügyfeleik között tudhatják többek közt a Daimler-Mercedes vállalatot, az Airbust, de a belga székhelyű, a világ pénzügyi alapinfrastruktúrájának legfontosabb cégét, a Swiftet is. Köszönhető ez valószínűleg annak is, hogy már nemcsak CASB-, de komplett SSE- (secure service edge) megoldást kínálnak, mi több, a Gartner idén márciusi kutatása alapján ezen a területen a vezető megoldások közé emelte a Netskope-ot. Felhős, de saját maguk által fejlesztett infrastruktúrával haladnak, nem a megszokott felhőszolgáltatókat használják, hiszen a filozófiájuk szerint a publikus infrastruktúrákon futó kontroll rétegek érdekütközésben lennének magukkal az infra szolgáltatókkal, így inkább saját erőből létesítenek hozzáférési pontokat. Távoli elérés, felhős tűzfal, új generációs web security, és adatszivárgás elleni (DLP-) komponenseik tökéletes összhangban képesek működni közös menedzsmentkonzolból vezérelve. Több, más gyártótól származó SD-WAN megoldással is kiegészülhetnek, és az Open API erőteljes használatával több olyan, egyéb gyártó által kínált megoldással integrálhatók, amelyek funkcionalitása fontos lehet egy valódi zero trust alapú megközelítés kiépítéséhez.

Vectra

Az amerikai székhelyű Vectra AI NDR platformot kínál az informatikai hálózatokban lévő fenyegetések megfigyelésére és észlelésére. A Vectra Cognito platformja folyamatos, automatizált hálózatfelügyeletet biztosít az ismeretlen kibertámadások feltárására. A rendszer számos harmadik féltől származó megoldással is integrálható, így nemcsak a fenyegetések észlelésére, hanem az azokra való proaktív reagálásra is képes.

NextSense

A Nextsense több mint 21 éves szakértelemmel és erős technológiai know-how-val rendelkezik a komplex digitális átalakulási folyamatok előmozdítása és az ICT-megoldások szállítása terén. Termékeik és megoldásaik alapja a szakértelem és tapasztalat, amelyet a digitális megoldások kiépítésében kamatoztatnak Európában és azon kívül, a távközlési, a kormányzati/közszféra, illetve a pénzügyi szektorokban.

Yubico

A vállalatot 2007-ben alapították, székhelyei Stockholmban és a kaliforniai Santa Claraban találhatóak. A piacra lépést követően a szervezet hamar vezetővé vált a számítógépekhez, mobileszközökhöz, szerverekhez, különböző típusú rendszerekhez és online fiókokhoz való biztonságos hozzáférés globális szabványainak létrehozásában. A Yubico vezeti az olyan nyílt hitelesítési szabványok fejlesztését, mint a FIDO2, a WebAuthn és a FIDO Universal 2nd Factor (U2F), mindemellett úttörő szerepet játszott a modern, hardveralapú és adathalászatnak ellenálló "jelszó nélküli" hitelesítési tokenek kifejlesztésében. A vállalat több mint 160 országban szállít széleskörű megoldásokat ügyfeleinek.

Cloudflare

A Cloudflare egy globális technológiai vállalat, amely fejlett biztonsági- és teljesítménymegoldásokra specializálódott a weboldalak és online alkalmazások számára. A Cloudflare 2009-es alapítása után gyorsan vezető szerepet töltött be CDN (Content Delivery Network) és a kiberbiztonsági megoldások piacán. A Cloudflare küldetése a mindenki számára elérhető, biztonságos internet megteremtése. Innovatív technológiájuk és a világ számos pontján megtalálható szervereik globális hálózata révén a Cloudflare lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy felgyorsítsák az online tartalmaik elérését, növeljék alkalmazásaik biztonságát, és védelmet nyújtsanak a DDoS-támadások és más kiberfenyegetések ellen. Megoldásaival a vállalat célja, hogy ne csak a nagyvállalatok, hanem a kisvállalkozások és az egyéni felhasználók számára is gyorsaságot, megbízhatóságot és online biztonságot nyújtson. A Cloudflare folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy megfeleljen a digitális világ növekvő igényeinek, és támogassa ügyfeleit az online sikerek elérésében.

TXOne Networks

A TXOne Networks olyan ipari kiberbiztonsági megoldásokat kínál, amelyek az OT zero-trust módszeren keresztül biztosítják az ICS környezetek megbízhatóságát és biztonságát. A portfólió mind hálózatalapú (EdgeFire, EdgeIPS), mind végpontalapú (Stellar, Portable Security) megoldásokat tartalmaz, amelyek integrálódnak az ipari hálózatokban általában megtalálható különböző erőforrásokkal, valós idejű, mélyreható kibervédelmet nyújtva mind a kritikus eszközök, mind az OT hálózatok számára.