Gyártóink

Settings
vendors
Tartalom
Cryptme

Cryptme is the only solution available on the market whose main function is to provide a discrete voice connection that cannot be intercepted (eavesdropped) or recorded digitally or analog. The use is similar to using a regular cell phone. The creation of an additional access terminal is necessary to ensure proper operation. Communication is only possible with a person with a similar set and access to the service.

SentinelOne

A SentinelOne teljeskörű végpontvédelmi (EDR) megoldással szolgál, amely reagál a napjainkban felmerülő végponti fenyegetésekre, például a zsarolóprogramokra és a nulladik napi támadásokra. A SentinelOne által kifejlesztett megoldás megvédi az alkalmazottak számítógépeit, a szervereket, illetve a felhőben lévő virtuális gépeket és konténereket. A kockázatmegelőzés és az incidenskezelés valamennyi szakaszára kiterjed — vagyis a fenyegetések azonosítására, az incidensekkel szembeni védelemre, azok észlelésére és a válaszlépésekre, továbbá a rendszer helyreállítására a biztonság sérülése esetén —, így megfelel az SOC- és CSIRT- / CERT-egységek követelményeinek.

Armis

Az Armis olyan platform, amely felismeri és figyeli a tágabb értelemben vett „Internet of Things” eszközöket, amelyeket csak korlátozott mértékben vagy sehogy sem lehet felügyelni. Az Armis lehetővé teszi olyan eszközök felismerését, amelyekről a szervezet nem szerzett tudomást (ilyenek például a televíziók, IP-kamerák, VoIP-telefonok, illetve az alkalmazottak saját eszközei), valamint az ezek hálózati jelenlétével járó kockázat felmérését. Segítségével katalogizálhatók a gyógyászati eszközök (tomográfok, röntgengépek) és az ipari eszközök (PLC-k), amelyek a jellegüknél fogva az IT-biztonsági csoportok hatáskörén kívül vannak. Az integrációs lehetőségek széles körének (pl. Check Point Software Technologies, Aruba Networks, Rapid7) köszönhetően automatizálhatóvá teszi a biztonsági válaszlépéseket az adott eszköz osztályozása alapján.

Opengear (a DIGI vállalatcsoport része)

A DIGI részét képező Opengear olyan terminálszervereket szolgáltat, amelyek lehetővé teszik távoli hálózati infrastruktúrák elérését akkor is, ha az alapvető kommunikációs eszközben hiba merül fel (meghibásodás vagy konfigurációs hiba). A terminálszerverek segítségével lehetővé válik az elosztott hálózati infrastruktúrák távoli kezelése anélkül, hogy szükség lenne a mérnökök folyamatos jelenlétére az egyes helyszíneken, emellett pedig drasztikusan csökken a mérnökök különböző részlegek közötti utazásainak szükségessége.

DIGI International

A Digi International a széleskörben „Dolgok internete”-ként (IoT) ismert eszközök és rendszerek összekapcsolására szolgáló megoldások elismert szállítója. A kínálatában megtalálhatók 3G, LTE és 5G Ready képes routerek, melyek alkalmasak irodák, értékesítési pontok, kedvezőtlen környezeti adottságokkal (például szélsőséges hőmérséklet, ütődés, rázkódás, porszennyezés) rendelkező ipari folyamatirányítási rendszerek (ISC, SCADA) kiszolgálására, valamint GSM-modullal és kriptográfiai processzorral felszerelt logisztikai járműparkot üzemeltetők számára is. A Digi a kapcsolat folyamatosságának biztosítását tekinti elsődlegesnek megoldásaiban, ezért vannak a routerein magas fokú rendelkezésre állást biztosító elemek, például két LTE-modem és két SIM-kártya-foglalat. A Digi kínálatában USB- és soros (RS232/422/428) elosztók (hubok), átalakítók és terminálszerverek is megtalálhatók, amelyek az LTE-routerekkel együtt biztosítanak részvételt az IoT technológiai forradalmában.

CRYPTSHARE

A Cryptshare AG egy virágzó vállalkozás, amely 2000 óta van jelen a piacon. Ez idő alatt 30 országból 4 milliónál is több, licenccel rendelkező felhasználójával számos ügyfél bizalmát nyerte el. A cég a biztonságos fájltárolással és a munkavállalók, valamint a szerződő felek közötti biztonságos fájlmegosztással foglalkozik.

Recorded Future

A Recorded Future biztonsági hírszerzési platformja olyan egyedi megoldás, amely azzal teszi gyorsabbá a biztonsági műveleti központ (SOC) munkáját, hogy példátlan mennyiségű ismeretet közöl a kiberfenyegetettségi helyzetről. A termék teljes egészében fejlett adatelemzési algoritmusokkal elemezi mind a kiszámítható, mind a strukturálatlan formátumú adatokat. A tartalom bővítése érdekében a Recorded Future a természetes nyelvfeldolgozás szabadalmaztatott algoritmusaira épít, amelyekkel a rendszerbe valós időben betáplálhatók a többek között a sajtóközleményekből, közösségi médiacsatornákból, tudományos értekezésekből, kutatások jelentéseiből, illetve számos (a dark és deep weben fellelhető) hekkerfórumból származó adatok is. A platform ezzel egyidejűleg különféle reputációs adatbázisokból (például sérülékenységi adatbázisokból) származó adatokat is folyamatosan figyel és elemez, valamint az Insikt Group elnevezésű kiberbiztonsági kutatóközpont munkájának eredményeivel gazdagítja a tartalmat. A Recorded Future technológiájával automatikusan megállapíthatók a különböző (850 ezernél is több) forrásból származó adatok közötti összefüggések, illetve 6 milliárdnál is több entitásra vonatkozóan pontosan leírható a biztonsági helyzet és az azzal kapcsolatos problémakör. A technológia teljes egészében hozzáférhető és könnyen kezelhető módon mutatja meg a vizsgálati eredményeket.

GREYCORTEX

GREYCORTEX is a producer of solution dedicated to network monitoring and detection, based on its work, any anomalies and incidents occurring in IT environments. The company was founded in 2016 and has quickly become one of the leading providers of this type of solutions, as noted by Gartner in their latest report "Representative Vendor in the 2020 Market Guide for Network Detection and Response", focusing on NBA (Network Behavior Analysis) solutions. GREYCORTEX is characterized by innovation, it uses latest technology in the form of advanced AI / ML engines and behavioral models to build its products.

IronNet Cybersecurity

Az egyes incidensek valós időben történő elemzését lehetővé tévő IronDefense-nek köszönhetően az IronNet megoldásai átfogó képet adnak a hálózati forgalomról. Ennek az elemzésnek az eredményei megoszthatók az IronDome-ökoszisztémában, így az egész környezet (például adott gazdasági ágazat vagy nemzeti szint) értesíthető a hasonló fenyegetésekről, és az összegyűjtött adatokba anonim módon betekinthetünk..

ICsec

ICsec is a leader in the industrial infrastructure security market and since 2018 has been successfully creating cybersecurity ecosystem in Poland, providing solutions that reduce the business risk associated with cyber attacks on industrial networks.

SCIRGE

A Scirge az első és egyetlen jelenleg ismert technológia, amely képes az alkalmazottak és a vállalat online regisztrációit webalkalmazás és account szinten is monitorozni, leltárat képezni a vállalat által használt felhőszolgálatásokról és az abban létrejött hozzáférésekről.

IVANTI (SECURITY SOLUTIONS)

Az Ivanti 2020 végén felvásárolta a MobileIron és a Pulse Secure vállalatokat, amik az Ivanti Security Solutions név alatt működnek tovább, egyelőre változatlan kínálattal.