WLAN

Az AI-alapú informatikára átálló vállalatoknál vezető szerepet tölt be a Juniper Networks Mist Systems. A Mist Learning Wireless LAN (WLAN) kiszámíthatóvá, megbízhatóvá és mérhetővé teszi a Wi-Fi-hálózatot, amivel példátlan betekintést biztosít a felhasználói élménybe, illetve az időigényes, eddig manuálisan végzett informatikai feladatokat proaktív automatizálással helyettesíti. A Mist vállalati szintű Wi-Fi-t, BLE-t és IoT-t fog össze, hogy személyre szabott, helyszín alapú vezetéknélküli szolgáltatásokat nyújtson, anélkül, hogy elemekkel támogatott beacon jeladókra lenne szüksége. A maximális bővíthetőség, rugalmasság és teljesítmény érdekében minden üzemeltetési feladat a Mist modern felhős architektúráján keresztül kezelhető.
WLAN
No image
Settings
wla
Tartalom
MIST CLOUD

a micro-service architektúrán alapuló, nyilvános felhőszolgáltatásként elérhető platform kiszámíthatóvá, megbízhatóvá és mérhetővé teszi a vezeték nélküli hálózatot. A proaktív automatizálás és a mesterséges intelligencia által vezérelt „öngyógyítás” képes kiváltani a rendszergazdák/adminisztrátorok időigényes manuális feladatait, amivel rengeteg idő nyerhető. Bluetooth LE- és IoT-technológiát használó nagyvállalati WIFI-hálózatokhoz is képes kapcsolódni a Mist, így a szervezetek személyre szabott helymeghatározási szolgáltatásokkal – például épületen belüli navigáció, helyalapú értesítések, illetve vagyontárgyak helyének meghatározása – bővíthetik a vezeték nélküli hálózatukon elérhető szolgáltatások körét. A szabadalmaztatott virtuális BLE technológiának (vBLE) köszönhetően nincs szükség további eszközökre (például jeladókra) vagy kalibrálásra.

MIST AP

a legtöbb hozzáférési pontnál egy kiegészítő harmadik rádiókészülékkel monitorozzák a hálózat teljes spektrumát és juttatják el az adatokat a felhőben működő mesterséges intelligenciához. Ez rálátást nyújt a hálózat egészére, és könnyebben felismerhetővé teszi a potenciális problémákat. A gyártó portfóliójában 802.11ac (WIFI5) és 802.11ax (WIFI6) szabványnak megfelelő, beépített és külső antennás, valamint beltéri, illetve kültéri használatra szánt készülékek is vannak, de beépített vBLE- és IoT-rádióval rendelkező készülékek is megtalálhatók a kínálatban.